Daleron 500 mg tablete, 20 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Daleron 500 mg tablete, 20 tablet
(1 mnenje stranke)|Dodaj oceno

3,86 

Tablete Daleron 500 mg lajšajo blage do zmerne bolečine: glavobol, zobobol, bolečine ob menstruaciji, mišične in revmatske bolečine, bolečine po poškodbah in pooperativne bolečine. Pri prehladnih in gripoznih obolenji tablete Daleron blažijo bolečine v mišicah in sklepih ter znižujejo povišano temperaturo, ki spremlja različne bakterijske in virusne okužbe.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 034487Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Tablete Daleron 500 mg vsebujejo paracetamol, ki zavira sintezo prostaglandinov v osrednjem živčevju in zato deluje protibolečinsko ter protivročinsko. Deluje le blago protivnetno. Povzroča manj neželenih učinkov v prebavilih. S tabletami Daleron lajšamo blage do zmerne bolečine: glavobol, zobobol, bolečine ob menstruaciji, mišične in revmatske bolečine, bolečine po poškodbah ter bolečine po zdravniških in zobozdravniških posegih. Pri prehladnih in gripoznih obolenjih tablete Daleron blažijo bolečine v mišicah in sklepih ter znižujejo povišano telesno temperaturo, ki spremlja različne bakterijske in virusne okužbe.

Uporaba:

Odrasli in otroci, stari 6 let in več:

Priporočeni odmerek za odrasle in otroke, stare več kot 12 let, je 1 do 2 tableti, za otroke, stare od 6 do 12 let, pa ½ tablete do 1 tableta. Odmerek lahko ponovite do 4-krat na dan. Presledek med posameznimi odmerki naj bo vsaj 4 ure. V 24 urah smete vzeti največ 8 tablet, otroci, stari od 6 do 12 let, pa največ 4 tablete. Tableta se lahko deli na enaka odmerka.Tableto pogoltnite s tekočino. Priporočenih odmerkov ne smete prekoračiti. Za odrasle je trajanje samozdravljenja pri lajšanju bolečine največ sedem (7) dni, za zniževanje povišane telesne temperature pa tri (3) dni. Za otroke stare od 6 do 12 let pa je trajanje samozdravljenja pri lajšanju bolečine največ pet (5) dni, pri zniževanju povišane telesne temperature pa tri (3) dni.

Opozorila:

Zdravila Daleron 500 mg tablete ne dajemo otrokom, mlajšim od 6 let. Suspenzija Daleron vsebuje paracetamol v odmerkih, ki so primerni za otroke, mlajše od 6 let.

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 30°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo.

Sestava:

Učinkovina je paracetamol. Ena tableta vsebuje 500 mg paracetamola.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so koruzni škrob, povidon, smukec (E553b), brezvodni koloidni silicijev dioksid (E551), magnezijev stearat (E470b), formaldehid kazein in kalijev sorbat (E202).

Pakiranje: 20 tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

20 tablet

Oblika

Tableta

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

1 mnenje za Daleron 500 mg tablete, 20 tablet

(1x)
(0x)
(0x)
(0x)
(0x)
  1. Anonimno

    Učinkovit

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…