Kozmetika

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Kozmetika – pri nas najdete široko ponudbo izdelkov za nego obraza in telesa, zaščitne kozmetike. Izdelkov za nego las in lasišča, intimne nege, moško kozmetiko, nego mame in dojenčka.

Kozmetika naslednjih blagovnih znamk vam je na voljo v naši spletni lekarni in v Lekarni Mačkovec: La Roche-Posay, Vichy, Eucerin, Avene, A-Derma, Ducray, Bioderma, Nuxe, Frezyderm, Darphin, Coola, Bioeffect, Biokap, Dermedic, Dr. Grandel, CeraVe,…

ATOPIJSKI DERMATITIS

Atopijski dermatitis (AD) je zelo pogosto obolenje kože, katerega razširjenost se povečuje po vsem svetu. Enako prizadene tako ženske kot moške, kakor tudi vse barve polti. Najpogosteje se pojavi pri dojenčkih in otrocih. Pri 65 % bolnikov se simptomi AD pojavijo do petega leta starosti, medtem ko je pojav v odrasli dobi zelo redek. Približno 10 % dojenčkov in otrok ima simptome te bolezni. Pri približno 60 % teh otrok pa se ti simptomi v bolj ali manj hudi obliki nadaljujejo tudi v odrasli dobi. Te številke pomenijo, da na milijone ljudi po vsem svetu trpi zaradi simptomov atopijskega dermatitisa.

Priporočamo uporabo izdelkov La Roche-Posay iz linije Lipikar. Izdelke najdete tukaj.

TEKOČINA JE ZELO POMEMBNA PRI NEGI KOŽE

Zelo pomembno je, da zaužijemo dovolj tekočine, od 1,5 do 2 L na dan. Prav tako je povečana potreba po vitaminu C, ki je pomemben antioksidant in varuje celice, ter sodeluje pri gradnji kolagena kože.

Tudi rokam je potrebno dati pravilno nego. Najbolje bi bilo z negovalnim mazilom namazati roke po vsakem umivanju. Če so vaše roke zelo izsušene in razpokane, je pred spanjem priporočljiva uporaba bombažnih rokavic, saj na ta način mazilo bolj prodre v kožo.

Prikazovanje 1–12 od 2118 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave