Frezyderm

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Frezyderm – znanost kože!

Frezyderm je vrhunsko podjetje v sektorju dermokozmetike, z dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju in izdelavi dermokozmetičnih izdelkov za vsakodnevno nego kože in za posebne potrebe kože. Inspirirano je s strani dermatologov, farmacevtov in seveda Vas, ki že več kot 30 let zaupate portfeliju izdelkov, ki vsakokrat navdušujejo z izjemno stopnjo farmacevtske kakovosti in učinkovitosti.

Z učinkovitimi aktivnimi formulami, sestavinami farmacevtske kakovosti, inovativnimi in edinstvenimi pristopi je vsakodnevna nega kože s Frezyderm popolna in prijetna rutina za nego od rojstva naprej.

Frezyderm linija za akne in mozolje: AC-Norm

Frezyderm sončna linija.

Frezyderm obarvana sončna krema za obraz – ZF 50 zaščiti obraz pred soncem in nudi enakomeren barvni ton. Omogoča učinkovito prevleko pigmentacije kože, brazgotinam in kožnim nepravilnostim, medtem ko ton ostane stabilen več ur in ni potrebnega ponovnega nanašanja. Zahvaljujoč Second Skin tehnologiji koži zagotavlja zelo visoko zaščito, hkrati pa daje žameten občutek na koži. Nudi enakomeren videz in omili videz gub (optični učinek).

Idealno za vse vrste kože, vse barve kože in vse starosti. Odlična izbira za tiste z pigmentacijo kože in nepravilnostmi kože in za tiste, ki vsak dan potrebujejo zelo visoko zaščito pred sončnimi žarki in staranjem kože.

Frezyderm Velvet sončna krema za obraz ZF 50+

Izjemno nežna krema, ki zaščiti obraz pred soncem. Temelji na tehnologiji Second Skin, ki nudi zelo visoko zaščito, hkrati pa nudi žametno mehak občutek kože.

Omili videz gub, preprečuje znake staranja in ščiti pred pigmentacijo kože zaradi izpostavljenosti soncu. Hkrati pa je zaradi nenasičene teksture odlična osnova za ličenje.

Idealno za vse vrste kože, vse barve kože in vse starosti.

Odlična izbira za vse, ki vsak dan potrebujejo zelo visoko zaščito pred sončnimi žarki in staranjem kože.

Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave