O lekarni

V Lekarni Mačkovec zaposleni s svojim delom vsakodnevno skrbimo za izboljšanje in ohranjanje zdravja in dobrega počutja svojih strank. Na voljo je široka ponudba zdravil na recept in zdravil brez recepta.

Poleg zgoraj navedenega pa so v lekarni na voljo tudi ortopedski pripomočki, prehranski dodatki, medicinsko tehnični pripomočki, preparati za nego doječih mamic, dojenčkov in otrok, široka ponudba vrhunske kozmetike, veterinarska zdravila, prehranski dodatki za športnike, zeliščni pripravki, izdelki za nego zob in ustne votline, izdelki za nego rok in nog, dietetični izdelki,…

Ob upoštevanju hitrega razvoja stroke se vsakodnevno širi tudi asortiman izdelkov v naši lekarni. Prav tako pa dajemo vse večji poudarek lekarniškim storitvam, kot so: homeopatsko svetovanje, merjenje krvnega tlaka, zbiranje odpadnih zdravil, svetovanje o varni uporabi zdravil in pregled uporabe zdravil.

Izdaja zdravil in izdelkov je vedno podprta s strokovnim svetovanjem in nasveti za uporabo le teh, saj je le tako lahko uporaba zdravil in ostalih preparatov v korist uporabnikov.

V lekarni so pogoste predstavitve kozmetike, kjer se lahko naše stranke spoznajo z novimi izdelki, jih preizkusijo ter dobijo brezplačen vzorček.

Na spletni strani objavljamo tudi strokovne članke o dobrem počutju in ohranjanja zdravja naših strank.

V lekarni je zaposlena ekipa osmih magistrov farmacije in en farmacevtski tehnik. Zaposleni z veseljem prisluhnejo vašim željam in potrebam ter vam po svojih najboljših močeh svetujejo. Pri delu nam je vodilo strokovnost zaposlenih in prijaznost do naših strank.

Delovni čas lekarne:

PON –  PET: 9.00-19.00
SOB: 8.30-13.00
NED in PRAZNIKI: zaprto

V Lekarni Mačkovec sprejemamo več načinov plačila: gotovino, kartice (Maestro, Mastercard, Visa), darilne kartice Supernove Qlandie in darilne bone Lekarne Mačkovec.

Vse akcije, promocije in novosti v lekarni pa lahko spremljate tudi na našem Facebook profilu in Instagram profilu.

Lekarna Mačkovec vsakodnevno skrbi za izboljšanje in ohranjanje zdravja ter dobrega počutja naših strank. Na voljo je široka ponudba zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike, medicinskih pripomočkov.