Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!

A-Derma je edinstvena linija dermatoloških kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo naravno aktivno sestavino rastlinskega izvora – ekstrakt Rhealba ovsa. Namenjena je higieni in negi vseh tipov fragilne (krhke, občutljive) kože dojenčkov, otrok in odraslih.

A-DERMA je edinstvena linija dermatoloških kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo naravno aktivno sestavino rastlinskega izvora – ekstrakt Rhealba® ovsa. Namenjena je higieni in negi vseh tipov fragilne (krhke, občutljive) kože dojenčkov, otrok in odraslih.

Rhealba® oves

Rhealba® oves je dermatološki oves, ki uravnava, pomirja in obnavlja fragilno (krhko, občutljivo) kožo. Zaradi opisanega trojega delovanja in optimalnega prenašanja, je ta edinstvena in ekskluzivna sestavina, postala zaščitni znak izdelkov A-DERMA.

A-DERMA EXOMEGA CONTROL

EXOMEGA CONTROL linija predstavlja povsem naravno rešitev za suho kožo nagnjeno k atopiji, s kar 95% sestavin naravnega izvora. BioVect®​ sistem olajša vstop učinkovitih sestavin v kožo in povečuje njihovo absorpcijo.Formule brez silikonov, mineralnih olj in spornih sestavin zagotavljajo optimalno varnost za vso družino, vključno z novorojenčki.

A-DERMA DERMALIBOUR+

DERMALIBOUR+ linija je namenjena higieni in negi suhih področij razdražene kože dojenčkov, otrok in odraslih. Za obraz, telo in zunanje sluznice.

V primeru suhih ali vlažnih razdraženih predelov kože nanašamo izdelke z antibakterijskim učinkom, ki umirijo in okrepijo funkcijo bariere.
CYTELIUM linija dopolnjuje linijo izdelkov DERMALIBOUR+.
Namenjen je negi vlažnih predelov razdražene kože pri dojenčkih, otrocih in odraslih. Za obraz, telo in zunanje sluznice.

A-DERMA EPITHELIALE A.H DUO

EPITHELIALE A.H DUO linija je namenjena negi oslabljene kože po dermatoloških postopkih ali pri epidermalnih spremembah, ki lahko za seboj pustijo sledi brazgotin.

OSNOVNA linija je namenjena vsakodnevni higieni in negi fragilne (krhke, občutljive) kože za vso družino.

A-DERMA PROTECT

PROTECT linija s svojim inovativnim konceptom zaščite pred soncem, daje odgovore na vseh treh nivojih škodljivega delovanja sonca:
ŠČITI površino kože (Pierre Fabre patentirani sistem zaščitnih filtrov),
KREPI funkcijo bariere (patentirana sestavina, Barriestolide) in
VARUJE celice pred poškodbami (olje poganjkov Rhealba® ovsa).

Odrasli lahko izbirajo med fluidi, kremami ali pršili. Fragilni (krhki, občutljivi) koži otrok je namenjeno KIDS otroško pršilo. Za mastno kožo nagnjeno k nastajanju aken ali kožo nagnjeno k atopiji PROTECT nudi posebno prilagojene izdelke. Na voljo je tudi nega za obnavljanje po sončenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikazovanje 1–12 od 35 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave