Flebaven 1000 mg filmsko obložene tablete

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Flebaven 1000 mg filmsko obložene tablete

18,86 47,00 

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in spremembe kože zaradi slabše prekrvitve. Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo, kot so bolečine, krvavitve in otekanje v predelu zadnjika.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 148695-ParentKategoriji: , Oznaka:

Opis

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo, kot so bolečine, krvavitve in otekanje v predelu zadnjika.

Diosmin spada v skupino učinkovin, ki se imenujejo bioflavonoidi, in se uporablja za stabiliziranje kapilar. Zdravilo Flebaven vsebuje učinkovino, ki vpliva na delovanje ven in jih varuje; povečuje tonus ven in odpornost kapilar. Zdravilo Flebaven zmanjšuje nastajanje oteklin in ima protivnetne učinke.

Uporaba:

Kronična bolezen ven: Priporočeni dnevni odmerek je 1 tableta. Zdravilo morate jemati vsaj 4 do 5 tednov, preden lahko pričakujete izboljšanje. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 6 tednih, se morate posvetovati z zdravnikom. Samozdravljenje brez posveta z zdravnikom lahko traja 3 mesece. Lahko pa zdravilo Flebaven jemljete dlje, če zdravnik ugotovi, da ne potrebujete drugega specifičnega zdravljenja.

Akutna hemoroidalna bolezen: Priporočeni dnevni odmerek prve 4 dni zdravljenja so 3 tablete. Naslednje 3 dni je priporočeni dnevni odmerek 2 tableti. Potem je priporočeni odmerek za vzdrževalno zdravljenje 1 tableta na dan. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 7 dneh, se morate posvetovati z zdravnikom. Samozdravljenje z zdravilom Flebaven lahko traja 15 dni; če simptomi v tem času ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom.

Zdravilo Flebaven vzemite med obrokom. Tableto pogoltnite z nekaj tekočine.

Opozorila:

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago.

Sestava:

Učinkovina je diosmin. Ena tableta vsebuje 1000 mg mikroniziranega diosmina.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so polivinilalkohol, premreženi natrijev karmelozat in magnezijev stearat.

Pakiranje: 30 tablet ali 60 tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Oblika

Tableta

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Količina

30 tablet, 60 tablet, 90 tablet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flebaven 1000 mg filmsko obložene tablete”

Morda vam bo prav tako všeč…