Hepan 500 i.e./5 mg v 1g krema, 50 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hepan 500 i.e./5 mg v 1g krema, 50 g

9,50 

Hepan krema se uporablja za lokalno zdravljenje površinskega tromboflebitisa (t.j. omejenega vnetja površinskih ven in stanj, nastalih kot posledica tromboze površinskih ven).

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 029394Kategoriji: ,

Opis

Natrijev heparinat po absorpciji prek kože preprečuje strjevanje krvi ter tako deluje preventivno proti nastajanju krvnih strdkov v ožilju, pa tudi terapevtsko na že nastale krvne strdke. Delovanje natrijevega heparinata okrepi dodani dekspantenol, vitamin, ki ob lokalni uporabi na koži spodbuja tvorbo epitela (mehča kožo in pospešuje njeno obnavljanje) ter tako zmanjšuje draženje kože.

Hepan krema se uporablja za lokalno zdravljenje površinskega tromboflebitisa (t.j. omejenega vnetja površinskih ven in stanj, nastalih kot posledica tromboze površinskih ven).

Če se znaki vaše bolezni ne izboljšajo v 1 do 2 tednih, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba:

Hepan kremo nanesite na boleče, vneto področje ven enkrat do trikrat na dan, v tanki plasti in brez vtiranja v kožo. Vnet predel nato prekrijte z gazo in ga povijte.

Dolžina zdravljenja je odvisna od indikacije – najpogosteje traja od 1 do 2 tedna, v kroničnih primerih pa tudi več tednov. Daljša uporaba zdravila mora potekati pod zdravniškim nadzorom.

Opozorila:

Ne uporabljajte zdravila Hepan krema:

– če ste alergični na natrijev heparinat, dekspantenol ali katero koli sestavino tega zdravila (navedeno v poglavju 6).

– pri otrocih, mlajših od 5 let.

– Hepan krema se lahko uporablja le pri otrocih nad 5 let starosti.

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

– Shranjujte pri temperaturi do 25°C

Sestava:

Zdravilni učinkovini sta natrijev heparinat in dekspantenol. En g kreme vsebuje 500 i.e. natrijevega heparinata in 5 mg dekspantenola.

Pomožne snovi so beli vazelin, cetil in stearilalkohol, natrijev lavrilsulfat, natrijev cetil in stearilsulfat, izopropilmiristat, lanolin (E 913), metilparahidroksibenzoat (E 218), propilparahidroksibenzoat (E 216), prečiščena voda.

Pakiranje: 50 g

Dodatne informacije

Pakiranje

50 g

Oblika

Krema

Način / Mesto uporabe

Telo, noge, ožilje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hepan 500 i.e./5 mg v 1g krema, 50 g”

Morda vam bo prav tako všeč…