Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml

9,96 

Pršilo za nos Aqua Maris Clean izpira vdihnjene prašne delce, alergene, viruse, bakterije in nečistoče ter lajša odstranjevanje nakopičenih izločkov, hkrati pa vlaži in obnavlja nosno sluznico.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 007649 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Kopičenje prašnih delcev, alergenov, bakterij in virusov na nosni sluznici ovira njeno naravno delovanje. Prehlad, alergije, gripa in številna druga stanja povzročajo povečano izločanje, otekanje nosne sluznice in kopičenje izločkov v nosu, kar še dodatno otežuje dihanje.

Pršilo za nos Aqua Maris Clean izpira vdihnjene prašne delce, alergene, viruse, bakterije in nečistoče ter lajša odstranjevanje nakopičenih izločkov, hkrati pa vlaži in obnavlja nosno sluznico.

Ker pršilo za nos Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke in odrasle. Prav tako ga lahko uporabljajo nosečnice in doječe ženske ter starejše osebe.

Brez konzervansov in aditivov.

Uporaba:

Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan (2-6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

Zaradi svoje nežnosti je Aqua Maris Clean primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu.

Sestava:

Izotonizirana morska voda.

Opozorila:

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Proizvoda ne uporabljajte po poteku roka uporabnosti.

Pakiranje: 125 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Nos, dihala, sluznica

Oblika

Pršilo

Pakiranje

125 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…