Aqua Maris Talasso sistem za izpiranje nosu, 1 posoda + 30 vrečk

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aqua Maris Talasso sistem za izpiranje nosu, 1 posoda + 30 vrečk

19,94 

Aqua Maris Talasso sistem je namenjen čiščenju nosa in odstranjevanju odvečne sluzi. Postopek je prijeten in enostaven za uporabo.

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 789189 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Aqua Maris Talasso sistem je namenjen čiščenju nosa in odstranjevanju odvečne sluzi. Postopek je prijeten in enostaven za uporabo.

Pripravljena raztopina morske soli deluje na nosno sluznico. Priložena posoda za izpiranje s svojo obliko omogoča enostavno, prijetno in učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov.

Aqua Maris sistem za izpiranje nosa in sinusov je namenjen osebam z akutnim in kroničnim rinitisom ali sinuzitisom ter alergijami, osebam po operativnem posegu v nosu (po posvetu z zdravnikom); za vzdrževanje nosne higiene ter pri oteženem dihanju, ki je posledica zadrževanja v ogrevanih in klimatiziranih prostorih.

Uporaba:

Morsko sol iz vrečke vsujte v posodo za izpiranje, katero napolnite z mlačno (okoli 37 °C) vodo do črte, premešajte in nad umivalnikom izperite nos in sinuse.

Najprej nagnite glavo naprej in vstran tako, da brado pritisnete na vaša prsa. Nato vrh posode prislonite na nosnico in jo namestite tako, da jo zamašite. Med tem časom dihajte na usta. Pričnite z izpiranjem. Voda bo iztekala skozi drugo nosnico. Med tem časom pa bo temeljito čistila nosne kanale. Na koncu dobro izpihajte nos.

Po uporabi posodo za pripravo raztopine z mlačno vodo izperite in dobro posušite, saj je posoda namenjena večkratni uporabi. Posode se ne sme prati v pomivalnem stroju.

Osebe, ki imajo težave s sinusi in alergijami lahko postopek ponovijo nekajkrat tedensko. Prav tako pa priporočamo izpiranje nosu aktivnim in rekreativnim športnikom.

Sestava:

Morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja. Brez konzervansov.

Ena vrečka vsebuje 2,97 g naravne morske soli iz Jadranskega morja ter eterična olja mirte in smilja. Vsebina ene vrečke raztopljene v vodi primerne temperature v Aqua Maris posodi za izpiranje nosa in sinusov (320 ml oz. do oznake na posodi) odgovarja izotonični raztopini. Volumen posode zadošča izpiranju obeh nosnic.

Pakiranje: 1 posoda za izpiranje nosa in sinusov + 30 vrečk

Dodatne informacije

Pakiranje

1 posoda + 30 vrečk

Oblika

Sistem

Način / Mesto uporabe

Nos, dihala, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aqua Maris Talasso sistem za izpiranje nosu, 1 posoda + 30 vrečk”

Morda vam bo prav tako všeč…