Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml

6,44 

Aqua Maris Baby pršilo za nos vlaži in čisti suho ter razdraženo nosno sluznico dojenčkov.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 815163 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Aqua Maris Baby pršilo za nos vlaži in čisti suho ter razdraženo nosno sluznico dojenčkov. Pršilo je 100% naravno. Izotonična morska voda otroški nosek odmaši in izpira bakterije, viruse ter nečistoče, ki se lahko pojavijo v nosu. Pršilo za nos ima anatomsko oblikovan aplikator, ki je posebno prilagojen nosnicam novorojenčkov.

Uporabo priporočamo za vsakodnevno higieno nosu, pred dojenjem ali hranjenjem po steklenički, med prehladom in alergijami, kot pomoč pri vnetju ušes ob terapiji, ki jo predpiše zdravnik, pri suhosti nosne sluznice, ki je posledica bivanja v klimatiziranih ali ogrevanih prostorih ali pa pred uporabo zdravil (kapljic in pršil) za nos.

Uporaba:

Razpršite Aqua Maris Baby pršilo za nos v vsako nosnico od 2 do 6x dnevno, po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi aplikator izperite in ga osušite. Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in nosnih izločkov iz nosne votline, je potrebno Aqua Maris Baby obilno razpršiti v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate dokler se vsebina dovolj ne zmehča, da jo lahko odstranite iz nosu.

Aqua Maris Baby nima sistemskih učinkov in je primeren od otrokovega rojstva dalje. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Zaradi higienskih razlogov naj vsak proizvod uporablja le ena oseba.

Opozorila:

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom, pri segrevanju lahko eksplodira. Hranite ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje je v bližini spreja prepovedano. Posoda je pod tlakom, zato je ne preluknjajte ali sežigajte, niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC. Hranite zunaj dosega otrok. Izdelka ne uporabljate po izteku roka uporabnosti.

Sestava:

Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. V raztopini so prisotni oligoelementi, ki imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Brez dodatkov in konzervansov. 100 ml raztopine vsebuje 30 ml morske vode.

Pakiranje: 50 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

50 ml

Oblika

Pršilo

Način / Mesto uporabe

Nos, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…