potovanje

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!

Potovanja

Potovanje – Prebivalci Slovenije zelo radi in pogosto potujemo v tujino. Uradne statistike kažejo, da več kot dve tretjini prebivalcev na leto opravijo vsaj eno zasebno potovanje, skupaj pa opravijo okoli pet milijonov potovanj. Največ se jih odpravi v bližnjo okolico, neredko pa tudi v bolj oddaljene in eksotične konce sveta. Podatki kažejo, da na potovanju v manj razvite predele sveta zboli med 15 in 50 odstotkov potnikov. Mnogi pa zanemarjajo dejstvo, da so na potovanjih izpostavljeni drugačnim naravnim, klimatskim, higienskim, prometnim in zdravstvenim razmeram kot doma, zato je treba potovanje skrbno načtovati in poskrbeti za zaščito svojega zdravja že pred potovanjem, na potovanju in tudi po vrnitvi s potovanja.

Pred potovanjem se pozanimajte ali za vašo destinacijo potrebujete kakšna cepljenje, dokumente, viso za vstop. Priporočamo, da seboj vzamete zdravilo proti povišani telesni temperaturi in bolečinam, zdravilo proti prebavnim težavam, rehidracijsko sredstvo, tablete za prečiščevanje vode (če potujete na taka območja), zdravilo proti potovalni slabosti, zdravila proti alergijam, prva pomoč.

Za manj nevšečnosti vam nudimo pripomočke za potovanja kot so obliži, sončne kreme, izdelki proti prebavnim težavam, zaščitna sredstva pred insekti, zobne ščetke, izdelki za nego nohtov, deodoranti, izdelki za tretiranje glivičnih okužb.

Blagovne znamke

A. VogelAlkaloidBausch & LombBayerBiodermaBiojouxCompeedCuraproxCuraseptDoc PhytolaborElmexEucerinHansaplastInterCell PharmaIstituto GanassiniJGLKrkaLa Roche PosayLekMedigoMiradentNuxeOhropaxOmega PharmaReckitt BenckiserRilastilSea BandSensilabSoria NaturalSplatTender CorporationTilmanTosamaTrindTrudiUnidusVichyVonPharmaŽirafa Sophie.

Prikazovanje 1–12 od 85 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave