Nalgesin S filmsko obložene tablete, 30 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Nalgesin S filmsko obložene tablete, 30 tablet

10,10 

Nalgesin S olajša: glavobol in zobobol, bolečine v mišicah, sklepih in hrbtenici, migreno, menstrualne bolečine, bolečine v mišicah in sklepih, ki spremljajo prehlad in gripo. Pri infekcijskih boleznih zniža zvišano telesno temperaturo in ublaži vnetne procese.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Opis

Nalgesin S je zdravilo, ki blaži bolečine in vnetje ter znižuje zvišano telesno temperaturo. Deluje tako, da zavira tvorbo prostaglandinov. Tablete so dobro topne, zato začne zdravilo hitro delovati.

Zdravilo Nalgesin S blaži bolečine in vnetje ter znižuje zvišano telesno temperaturo pri:

– glavobolu in zobobolu,

– bolečinah v mišicah, sklepih in hrbtenici,

– preprečevanju in lajšanju migrene,

– menstrualnih bolečinah,

– bolečinah v mišicah in sklepih, ki spremljajo prehlad in gripo,

– okužbah kot dopolnitev zdravljenja, za lajšanje bolečin, vnetja in vročine.

Uporaba:

Odrasli in otroci, stari 12 let in več: Običajni odmerek je 1 tableta vsakih 8 do 12 ur, dokler trajajo simptomi; to pomeni največ 3 tablete na dan. Začetni odmerek je lahko dvojen, tableti lahko vzamete naenkrat ali z enournim presledkom. Če vročina ne popusti v 3 dneh ali bolečina ne popusti v 5 dneh, se glede nadaljnje uporabe izdelka

posvetujte z zdravnikom.

Če ste starejši od 65 let, vzemite po potrebi 1 tableto vsakih 12 ur, razen če se s svojim zdravnikom niste dogovorili drugače.

Opozorila:

Uporaba zdravila Nalgesin S pri otrocih, starih od 2 do 12 let ni priporočljiva in ni primerna za samozdravljenje. Zdravila Nalgesin S ne smejo jemati otroci mlajši od 2 let.

Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo.

Sestava:

Učinkovina je natrijev naproksenat. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 275 mg natrijevega naproksenata, kar ustreza 251 mg naproksena.

Druge sestavine zdravila so povidon, mikrokristalna celuloza (E460), smukec (E553b) in magnezijev stearat (E470b) v jedru tablete ter hipromeloza (E464), titanov dioksid (E171),

makrogol 8000 in indigotin (E132) v filmski oblogi.

Pakiranje: 30 tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

20 tablet, 30 tablet

Oblika

Tableta

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nalgesin S filmsko obložene tablete, 30 tablet”

Morda vam bo prav tako všeč…