Reflustat peroralna suspenzija vrečke, 20 x 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Reflustat peroralna suspenzija vrečke, 20 x 10 ml

9,93 

Posebna formula medicinskega pripomočka Reflustat ustvarja zaščitni sloj med želodcem in požiralnikom.

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 870636 Kategoriji: ,

Opis

Posebna formula medicinskega pripomočka Reflustat ustvarja zaščitni sloj med želodcem in požiralnikom. Tako fizično preprečuje vračanje želodčne kisline in vsebine želodca v požiralnik in usta, kar vodi do hitrega in dolgotrajnega olajšanja simptomov zgage.

Zgaga – bolezen moderne dobe

Eden najpogostejših vzrokov za vračanje želodčne vsebine je motnja delovanja spodnje zapiralke požiralnika – mišice, ki loči požiralnik od želodca in služi za preprečevanje vračanja vsebine iz želodca v požiralnik. Pri hudih motnjah gre lahko za gastroezofagealno refluksno bolezen (GERB). Po znanstvenih podatkih se simptomi GERB-a pojavljajo pri kar 20–40 % odraslih: zgaga, bolečine v prsih, kolcanje, hripavost, kronični laringitis, kašelj, razjede zobne sklenine in prekomerno slinjenje. Vzroki so pogosto stresen življenjski slog, hitra in nezdrava prehrana, prekomerne količine hrane ter alkohol in kajenje.

Reflustat vsebuje kombinacijo alginata in karbonata, ki hitro in učinkovito preprečujeta vračanje želodčne vsebine in kisline v požiralnik. Po zaužitju Reflustata alginat tvori gel, karbonati pa sprostijo ogljikov dioksid, ki gelu omogoča, da lebdi na površini želodčne vsebine ter tako tvori fizično pregrado, ki preprečuje refluks. Poleg tega natrijev hidrogenkarbonat pomaga pri zmanjševanju kislosti želodčne vsebine. Tako se prepreči prehod želodčne vsebine in kisline v požiralnik, kar preprečuje nadaljnje draženje sluznice in vodi do hitrega olajšanja simptomov zgage.

Uporaba:
Odrasli in otroci, starejši od 12 let:
1 do 2 vrečici po glavnem obroku in pred spanjem.
Zaužijte direktno iz vrečice v usta.
Pred uporabo dobro pretresite.

Otroci, mlajši od 12 let: Uporabljajte le po posvetu z zdravnikom.

Sestava:
Vsebuje naravne sestavine. Alginati so polimeri naravnih polisaharidov izoliranih iz rajvih alg (Phaeophyta), ki živijo izključno v Severnem morju.

Ne vsebuje glutena, laktoze in aluminijevega hidroksida.

Pakiranje: 20 x 10 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Vrečka

Pakiranje

20 x 10 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reflustat peroralna suspenzija vrečke, 20 x 10 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…