VonPharma vitaminski Gummies želejčki, 60 želejčkov

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
VonPharma vitaminski Gummies želejčki, 60 želejčkov
(2 mnenji strank)|Dodaj oceno

14,80 

VonPharma vitaminski Gummies želejčki. Okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov z vsakega otroka.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Na zalogi

Opis

VonPharma vitaminski Gummies želejčki. Okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov z vsakega otroka. Naravni želejčki izdelani po najnovejših smernicah o potrebah otrok po vitaminih in mineralih, brez umetnih barvil, arom in aspartama ter pridobljeni izključno iz naravne mešanice sadja in zelenjave. Kljub izredno dobremu okusu, ki ga otroci enostavno obožujejo je izdelek popolnoma BREZ SLADKORJA!

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: 2 želejčka dnevno.

Vsebnost:

Sestavine: V 2 želejčkih: %PDV*
Vitamin C 30 mg 38%
Niacin 8 mg 50%
Vitamin E 4 mg 34%
Cink 4 mg 40%
Vitamin B6 0,8 mg 58%
Vitamin A 400 µg 50%
Folna kislina 140 µg 70%
Biotin 40 µg 80%
Vitamin D 4 µg 80%
Vitamin B12 1,2 µg 48%

* priporočeni dnevni vnos za odraslo osebo

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in pri sobni temperaturi 15-25°C zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava:
Sladilo (maltitol sirup), voda, želirno sredstvo (želatina), regulator kislosti (citronska kislina), sredstvo za glaziranje (karnuba vosek, kokosovo olje), naravne arome sadja in zelenjave, barvila (antociani, kurkumin), kompleks vitaminov in mineralov (L- askorbinska kislina, nikotinamid, D-alfa-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, cinkov glukonat, pirodoksin hidroklorid, retinil acetat, folna kislina, D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin).

Pakiranje: VonPharma vitaminski Gummies želejčki, 60 želejčkov

Osnovno vodilo blagovne znamke VONpharma je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti. Ker ni dovolj, da so naravnega izvora samo aktivne sestavine, vam v izdelkih VONpharma zagotavljamo naravni izvor tudi pomožnih snovi. Za aktivne sestavine in pomožne snovi velja minimalna obdelava mineralov, poljščin, rib, zelišč ali ostalih virov. Mnogi vitamini, minerali in ostale aminokisline se nahajajo v več optično različnih kemijskih oblikah – v obliki, ki je naravna in, ki jo je moč najti v naravi.

Najbrž je želja vsakega posameznika, da ob nakupu prehranskih dopolnil, izbere takega, od katerega bo imel kar največjo korist. Tukaj veliko vlogo igra absorpcija – ta je bistvenega pomena, saj brez nje uživanje prehranskih dopolnil ni smiselno. Pehranska dopolnila VONpharma zagotavljajo aktivne sestavine, ki imajo najboljšo biorazpoložljivost na tržišču in tako tudi maksimalen učinek- citratna oblika magnezija in cinka, aktivna oblika folne kisline, železo v obliki bisciglinata, podaljšano sproščanje 10-12 ur.

Ostale izdelke VONpharma si oglejte tukaj.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Želejček

Pakiranje

60 želejčkov

2 mnenji za VonPharma vitaminski Gummies želejčki, 60 želejčkov

(2x)
(0x)
(0x)
(0x)
(0x)
  1. Anonimno

    Super izdelek

  2. Tina

    Sin jih obožuje, top zadeva?

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…