VonPharma

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
VonPharma- naravna učinkovitost s farmacevtsko kakovostjo!

Napredne naravne formulacije izdelkov so oblikovane izključno iz samo naravnih virov in so farmacevtsko preizkušene. Močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Izdelek je proizveden po strogih farmacevtskih merilih, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo. Znamka je nastala kot sinergija treh največjih proizvajalcev prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov in OTC izdelkov v Evropi in tržišču ponuja inovativne, učinkovite ter dostopne izdelke farmacevtske kakovosti.

Vitamin C, nosilec dobrega zdravja

  • Spodbuja nastajanje kolegena. Kolegen je pomembna gradbena B v vezivnih tkivih telesa. Je gradnik kosti, hrustanca in vezi. Zaradi pomanjkanja vit. C se začnejo kolagenska tkiva razgrajevati. Pomanjkanje povzroča skorbut, kar vodi do krvavečih dlesni, razmajanih zob.
  • Ima pomembno vlogo pri varovanju možganov in živčevja, pred škodljivimi učinki stresa. Sinteza in vzdrževanje kemičnih struktur (živčnih prenašateljev oz.nevrotransmiterjev), kot sta adrenalin in noradrenalin sta odvisna od zadostne količine vit. C. Ta dva hormona sta bistvena za delovanje možganov in vplivata na naše razpoloženje. Delujeta kot hormona in naznanjata stres, nastajata pa v nadledvičnih žlezah.
  • C je vključen v razgradnjo holesterola in nastajanje želodčnih kislin- to lahko ima posledice za ljudi, ki želijo znižati svojo raven holesterola.
  • Obširno je znan kot antioksidant, snov, ki se bori proti prostim radikalom, ki lahko poškodujejo tkiva in povzročijo resno bolezen. Če ga primankuje prosti radikali poškodujejo bistvene molekule v telesu – npr. DNK, RNK, B, M in OH. Kemični strupi iz cig.dima in rentgenski žarki sta primera virov škodljivih prostih radikalov in oksidacije. Zadostna količina vit. C omogoča tudi obnavljanje ostalih antioksidantov v telesu npr. Vit E.

Priporočamo uporabo izdelka Vonpharma Vitamin C 1000 mg.

Prikazovanje 1–12 od 45 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave