vitamin c

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C se ne more sam proizvajati v telesu, zato je toliko bolj priporočljivo redno uživanje skozi hrano ali dopolnili. Ponujamo vam veliko učinkovitih in okusnih rešitev.

Na voljo imamo veliko izdelkov z vitaminom C, predstavljamo ti le nekaj izmed njih:

Vitamini so odlična ekipa, ki podpira delovanje imunskega sistema. Za svoje delo potrebuje namreč ogromno energije. Spomnite se le, kako izčrpani ste, ko se vaše telo bori s povišano telesno temperaturo. Tudi ko obležite, je vaš imunski sistem še vedno sredi borbe. S podporo imunskega sistema odgovorno poskrbimo tudi za regeneracijo. Bolniški postelji pa se je bolje zdrav  izogniti, kot obležati – bi lahko priredili aktualen pregovor. Stebre zdravja postavljamo aktivno. Pričnite že danes!

Katere so nekatere od koristi vitamina C?

Pomaga telesu pri absorbciji železa, zato pomaga preprečevati anemijo. Vitamin C pomaga tudi pri ohranjanju zdravja kosti, zob, hrustanca in dlesni ter ima vlogo pri ohranjanju močnega imunskega sistema. Raziskave so pokazale, da vam v primeru prehlada lahko pomaga premagovati simptome in zmanjšati njihovo trajanje.

Spletni nakup izdelkov. 

Prikazovanje 1–12 od 170 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X