Vonpharma vitamin D3 4.000 I.E., 100 kapsul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vonpharma vitamin D3 4.000 I.E., 100 kapsul

16,54 

VONpharma Vitamin D izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je bogat in obnovljiv vir vitamina D.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 769805 Kategoriji: ,

Opis

Vitamin D je posebnež med vitamini. Je edini, ki nastaja v telesu, ko kožo obsijejo UVB-žarki. Zato v času dolgih noči in kratkih dni, ko se neredko zgodi, da številni odhajajo na delo v temi in se v temi tudi vračajo, zlahka pride do pomanjkanja vitamina D.

VONpharma Vitamin D izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je bogat in obnovljiv vir vitamina D. Kapsule z vitaminom D omogočajo lažje uživanje in visoko stopnjo absorpcije. Polnilo v kapsuli je pridobljeno iz najkakovostnejšega kokosovega olja z visoko vrednostjo MCT- srednjeverižnih trigliceridov, tako omogoča najvišjo stopnjo biorazpoložljivosti in absorpcije. Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov (lanolin) brez konzervansov in je farmacevtsko preizkušena. Pomembno dejstvo je namreč: Vitamin D je v olju topen vitamin in se brez olja ne absorbira v telo. Kokosovo olje poskrbi tudi za daljšo obstojnost vitamina D, saj deluje kot naravni konzervans in še pomembneje: dodatno spodbuja absorbcijo vitamina D. Lanolin se pridobiva iz ovčje volne. Izdelek, ki nakazuje skrb podjetja VONpharma za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin v izdelku z najvišjo možno stopnjo biorazpoložljivosti.

Vitamin D:

  • prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic.

Uporaba: 
1 kapsula vsake 4 dni.

AKTIVNE SESTAVINE V 1 KAPSULI %PDV*
Vitamin D 4.000 IU/25 μg 2000%*

* priporočen dnevni vnos

Vitamin D je v maščobi topen vitamin, zato za dobro absorpcijo potrebuje vir maščobe (dodatek kokosovega olja). Posledično je njegova razpolovna doba kar 14 dni in ga lahko jemljemo le enkrat tedensko (ali na 4 dni), da zadostimo potrebe po tem pomembnem vitaminu brez skrbi za njegovo pomanjkanje.

Sestava:
Srednjeverižni trigliceridi iz kokosovega olja, polnilo (mikrokristalna celuloza), holekalciferol, sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid), ovoj kapsule (želatina), barvila (titanov dioksid in železov oksid).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Pakiranje: 100 kapsul

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Kapsula

Pakiranje

100 kapsul

Morda vam bo prav tako všeč…