Piiloset Biotwin vlažilna raztopina za mehke leče

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Piiloset Biotwin vlažilna raztopina za mehke leče

5,90 11,45 

Piiloset BioTwin vlažilna raztopina za mehke leče je večnamenska raztopina za nego mehkih kontaktnih leč v kompletu s posodico za shranjevanje leč.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 478516-P Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Piiloset BioTwin vlažilna raztopina za mehke leče je večnamenska raztopina za nego mehkih kontaktnih leč v kompletu s posodico za shranjevanje leč. Nudi učinkovito moč odstranjevanja maščobnih in beljakovinskih oblog. Vsebuje hialuronan (hialuronska kislina), ki naravno navlaži oči, in Twin-EdaXyl, ki površino očesa lubricira, maže in nežno čisti.

BioTwin vlažilna tekočina je še posebej primerna za silikonske hidrogelne leče.  Hialuronan razbremeni simptome suhega očesa in izboljša zadrževanje očesne vlage in obstojnost zaščitnega očesnega filma.  Pri vsakodnevni uporabi odstranjuje beljakovine in druge nečistoče, nabrane na lečah.  Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil preizkušan na živalih. Vsebuje razkužilo in biološko čistilno sredstvo, ki ne vpliva na naravne organizme.

UPORABA

Napolnite posodico s tekočino in previdno položite leči vanjo. Leči pustite v tekočini najmanj 4 ure. Po potrebi lahko leči predhodno mehansko očistite.

Sestava:

Dinatrijev EDTA, Twin-EdaXyl, hialuronat, poliheksanid 0,0001% v sterilni izotonični, puferski raztopini.

Shranjevanje:

Porabiti v 6 mesecih od odprtja. Shranjevati pri temperaturi 15-30 °C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in zmrzovanjem. Rok uporabnosti 24 mesecev.

Pakiranje: Piiloset Biotwin vlažilna raztopina za mehke leče, 100 ml in 360 ml

Piiloset Biodrop MD Plus kapljice za suho oko s trehalozo, 10 ml

Piiloset BioDrop MD Plus so kapljice za intenzivno vlaženje, namenjene lajšanju zmernih in hudih simptomov suhega očesa.

UČINKOVITA KOMBINACIJA HIALURONATA IN TREHALOZE

Aktivni učinkovini naravnega izvora v Piiloset BioDrop MD® Plus sta hialuronat in trehaloza, ki skupaj zagotavljata hidracijo, mazljivost in stabilnost solznega filma ter zavarujeta očesno površino pred izsuševanjem in poškodbami celic.

Molekulska masa in koncentracija hialuronata imata ključno vlogo pri preučevanju mukoadhezivnih lastnost kapljic za oči . Visokomolekularni hialuronat v Piiloset BioDrop MD® Plus v visoki koncentraciji 0,25 % zagotavlja odlično mukoadhezijo in visok vlažilni učinek.

Trehaloza deluje osmoprotektivno, torej ščiti pred osmotskimi spremembami; stabilizira celične membrane, beljakovine in DNA, poleg tega pa ščiti epitelijske celice na očesni površini pred poškodbami in poveča debelino solznega filma.

Ne vsebuje konzervansov

Piiloset BioDrop MD® Plus je na voljo v posebnem večodmernem vsebniku, namenjenem za sterilne oftalmološke pripravke. Zahvaljujoč naprednemu
mehanizmu za odmerjanje, konzervansi niso potrebni. Mehanizem za tesnjenje konice zapre odprtino takoj po sprostitvi tlaka, s čimer preprečuje kontaminacija
skozi konico. Zahtevani kompenzacijski zrak se filtrira skozi večplastno membrano. Razpršilnik je mehak ter enostaven za uporabo, kapljanje poteka gladko. Poleg
podloge znotraj pokrovčka, zamašitev konice preprečuje tudi zaščitni ventil filtra. Pomembno je, da takoj po vkapajo kapljic v oko, na plastenko namestimo pokrovček.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Leče, oko

Oblika

Tekočina

Pakiranje

100 ml, 360 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Piiloset Biotwin vlažilna raztopina za mehke leče”

Morda vam bo prav tako všeč…