A.Vogel Extra Intense kapljice za oči, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
A.Vogel Extra Intense kapljice za oči, 10 ml

12,64 

Vas mučijo suhe, pekoče, pordele, utrujene oči? Si jih zaradi poudarjenih simptomov pogosto drgnete? Pomagate si lahko z učinkovitim naravnim pripravkom iz smetlike in hialuronske kisline v obliki kapljic – A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense.

  Na zalogi

  🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 781161Kategoriji: , Oznake: , ,

  Opis

  Vas mučijo suhe, pekoče, pordele, utrujene oči? Si jih zaradi poudarjenih simptomov pogosto drgnete? Pomagate si lahko z učinkovitim naravnim pripravkom iz smetlike in hialuronske kisline v obliki kapljic – A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense.

  Te kapljice se od običajnih A.Vogel Kapljic za oči razlikujejo po dvakrat večji vsebnosti hialuronske kisline, ki je naravna, telesu lastna snov. Kapljice z intenzivnejših delovanjem prinašajo olajšanje pri močneje izraženih simptomih suhosti oči.

  Področja uporabe:

  – Zelo suhe, pekoče, utrujene oči

  – Ščemenje v očeh

  – Občutljivost na svetlobo

  – Prekomerno solzenje zaradi suhosti v očeh

  Pomembne prednosti:

  – Intenzivnejše delovanje – dvakrat večja vsebnost hialuronata

  – Uporabne šest mesecev po odprtju

  – Brez konzervansov

  – Primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč

  – Lahko jih uporabljajo tudi nosečnice, doječe matere

  – Inovativen vsebnik omogoča natančno odmerjanje posamezne kapljice

  – Kapljice ne zameglijo vida, zato takoj po uporabi normalno vidite.

  ODMERJANJE:

  Odrasli: do 5-krat dnevno po eno kapljico v vsako oko.

  Uporaba:

  1. Odstranite obarvan pokrovček z vsebnika.

  2. Vsebnik pred prvo uporabo obrnite navzdol in pritiskajte na dno, dokler skozi kapalko ne pričete prva kapljica. S tem je vsebnik pripravljen za uporabo.

  3. Glavo nagnite rahlo nazaj in spodnjo veko potisnite navzdol. Vsebnik držite nad očesom s palcem in sredincem ter s kazalcem pritisnite na dno vsebnika.

  4. Oko zaprite počasi, da se tekočina enakomerno porazdeli po vsej površini. Nato vsebnik zaprite s pokrovčkom.

  Ali ste vedeli?

  Se spominjate Kekčevih prigod? V njih je bolne Mojčine oči Teta Pehta zdravila prav s smetliko. Rastlina v ljudskem zdravilstvu že dolgo velja za naravno zdravilo pri težavah z očmi.

  POGOSTA VPRAŠANJA:

  Kadar piha ali se nahajam v klimatiziranem prostoru, me zelo pečejo oči. Si lahko pomagam z A.Vogel kapljicami za oči Extra Intense?

  – Seveda. Suhost oči poleg omenjenih dejavnikov med drugim povzročajo tudi dolgotrajno zrenje v različne zaslone (računalnik, tablica, telefon, TV …), ogrevani prostori, onesnažen zrak, uporaba določenih zdravil,… V vseh teh primerih kapljice lahko prinesejo olajšanje, saj oko intenzivno navlažijo in s tem ublažijo pekoč občutek v očeh.

  Smem kapljice uporabljati po operaciji sive mrene?

  – Brez skrbi lahko A.Vogel kapljice za oči Extra Intense uporabljate tudi po operaciji na očeh, saj so brez konzervansov.

  Smem kapljice uporabljati pri težavah zaradi alergije?

  – Da. Kapljice ne vsebujejo sinteznih učinkovin in zato tudi nimajo močnega protialergijskega delovanja. Pomembna prednost kapljic je, da vsebovani hialuronska kislina in smetlika učinkovito vlažita oko in tako odpravljata občutek suhih, pekočih, pordelih oči ter na ta način odstranjujeta alergene iz oči.

  Kako dolgo smem uporabljati kapljice za oči?

  – A.Vogel kapljice za oči Extra Intense lahko varno uporabljate tudi daljše obdobje. Če simptomi trajajo dlje od meseca dni, priporočamo posvet z zdravnikom.

  Sestava:

  Hialuronska kislina (2 mg/ml), navadna smetlika (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda.

  Pakiranje: 10 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  10 ml

  Oblika

  Kapljice

  Način / Mesto uporabe

  Oko

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “A.Vogel Extra Intense kapljice za oči, 10 ml”