Po-Ho inhalator in olje

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Po-Ho inhalator in olje

15,30 

Uporaba inhalatorja nam je lahko v pomoč pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti dihalnih poti.

  Na zalogi

  Opis

  Uporaba inhalatorja nam je lahko v pomoč pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti dihalnih poti.

  Inhalator Po-Ho uporabimo za vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu. Njegova posebnost je v vsebovanem olju Po-Ho, ki je v celoti naravno. Inhalator ne vsebuje kafre, njegov učinek je zato zmernejši, vonj pa prijeten in svež.

  Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek, ki pospeši prekrvavljenost kože in deluje osvežujoče. Lahko ga uporabljamo tudi za masiranje, predvsem priporočljiv po športni dejavnosti in fizičnih naporih.

  Uporaba:

  Odvijte pokrov inhalatorja in nežno vstavite konico inhalatorja v nosnico, drugo nosnico pa s prstom zatisnite in močno vdihnite. Enako ponovite tudi z drugo nosnico. Postopek lahko ponovite 3- do 4-krat dnevno.

  Opozorila:

  Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.

  Sestava:

  Inhalator: Olje Po-Ho in tocopheryl acetate (vitamin E), skupaj 1,35 g raztopine. Olje Po-Ho je pripravek rastlinskega izvora, ki vsebuje (po INCI): Mentha piperita (poprova meta), Eucalyptus globulus (evkaliptus), Juniperus communis (navadni brin), Limonene, Carum carvi (kumina), Foeniculum vulgare (navadni komarček), Linalool.

  Olje: Eterično olje poprove mete (Menthae х piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalypti glob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum).

  Proizvedeno je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

  Pakiranje: 1 inhalator in Po-Ho olje

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  Inhalator in olje

  Oblika

  Inhalato in olje

  Način / Mesto uporabe

  Dihala, nos, grlo

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Po-Ho inhalator in olje”

  Morda vam bo prav tako všeč…