Piiloset Biodrop MD Plus kapljice za suho oko s trehalozo, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Piiloset Biodrop MD Plus kapljice za suho oko s trehalozo, 10 ml

13,91 

Piiloset BioDrop MD  Plus so kapljice za intenzivno vlaženje, namenjene lajšanju zmernih in hudih simptomov suhega očesa.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 732815Kategoriji: ,

  Opis

  Piiloset BioDrop MD Plus so kapljice za intenzivno vlaženje, namenjene lajšanju zmernih in hudih simptomov suhega očesa.

  UČINKOVITA KOMBINACIJA HIALURONATA IN TREHALOZE

  Aktivni učinkovini naravnega izvora v Piiloset BioDrop MD® Plus sta hialuronat in trehaloza, ki skupaj zagotavljata hidracijo, mazljivost in stabilnost solznega filma ter zavarujeta očesno površino pred izsuševanjem in poškodbami celic.

  Molekulska masa in koncentracija hialuronata imata ključno vlogo pri preučevanju mukoadhezivnih lastnost kapljic za oči . Visokomolekularni hialuronat v Piiloset BioDrop MD® Plus v visoki koncentraciji 0,25 % zagotavlja odlično mukoadhezijo in visok vlažilni učinek.

  Trehaloza deluje osmoprotektivno, torej ščiti pred osmotskimi spremembami; stabilizira celične membrane, beljakovine in DNA, poleg tega pa ščiti epitelijske celice na očesni površini pred poškodbami in poveča debelino solznega filma.

  UPORABA

  Priporočena uporaba je 1-2 kapljic 1- do 3- krat na dan, glede na simptome.Piiloset Biodrop MD Plus kapljice so idealne tudi pri uporabnikih kontaktnih leč za
  nočno intenzivno vlaženje.

  Tekstura Piiloset BioDrop MD® Plus je zelo prijetna za oči, ni pregosta in ni gelirna, poleg tega ne zamegli vida. Vsebina plastenke 10 ml
  zagotavlja približno 240 kapljic.

  Sestava:

  2,0 % trehaloza in 0,25 % hialuronat v sterilni izotonični raztopini z nizko vsebnostjo fosfatnega pufra. Ne vsebuje sestavin, ki bi dražile, konzervansov in materialov živalskega izvora. Zato je bila izdelku Piiloset BioDrop MD® Plus, proizvajalca Finnsusp, podeljena oznaka ‘Allergy Label’ s strani Finske zveze za alergijo in astmo, to pomeni, da kapljice ustrezajo tudi občutljivim očem. Ni testirano na živalih.

  Shranjevanje:

  Porabiti v 6 mesecih od odprtja. Shranjevati pri temperaturi 15-30 °C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in zmrzovanjem. Rok uporabnosti 24 mesecev.

  Ne vsebuje konzervansov

  Piiloset BioDrop MD® Plus je na voljo v posebnem večodmernem vsebniku, namenjenem za sterilne oftalmološke pripravke. Zahvaljujoč naprednemu
  mehanizmu za odmerjanje, konzervansi niso potrebni. Mehanizem za tesnjenje konice zapre odprtino takoj po sprostitvi tlaka, s čimer preprečuje kontaminacija
  skozi konico. Zahtevani kompenzacijski zrak se filtrira skozi večplastno membrano. Razpršilnik je mehak ter enostaven za uporabo, kapljanje poteka gladko. Poleg
  podloge znotraj pokrovčka, zamašitev konice preprečuje tudi zaščitni ventil filtra. Pomembno je, da takoj po vkapajo kapljic v oko, na plastenko namestimo pokrovček.

  Pakiranje: 10 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Oko

  Oblika

  Kapljice

  Pakiranje

  10 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Piiloset Biodrop MD Plus kapljice za suho oko s trehalozo, 10 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…