Total Care raztopina

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Total Care raztopina

8,80 11,10 

Total Care raztopina je namenjena negi trdih in poltrdih ter zračno propustnih kontaktnih leč. Primerna za dnevno čiščenje, dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje kontaktnih leč.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 480614-ParentKategoriji: , Oznaka:

  Opis

  Total Care raztopina je namenjena negi trdih in poltrdih ter zračno propustnih kontaktnih leč. Primerna za dnevno čiščenje, dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje kontaktnih leč.

  Zagotovi udobje in podaljša čas nošenja kontaktnih leč.

  Uporaba:

  Pred uporabo kontaktnih leč si vedno temeljito umijte in obrišite roke.

  – Čiščenje: odstranite levo kontaktno lečo z očesa in jo položite na dlan. Na vsako stran leče kanite 2-3 kapljice Total Care raztopine za čiščenje in nežno drgnite s prstom 15-20 sekund. Lečo nato sperite s Total Care raztopino za dezinfekcijo/shranjevanje/vlaženje ali s sterilno fiziološko raztopino, da odstranite vse sledove nečistoč. Lečo položite v levi del posodice (L pokrovček) in jo zaprite. Posodico do vrha napolnite s Total Care raztopino za dezinfekcijo/shranjevanje/vlaženje. Postopek ponovite z desno kontaktno lečo.

  – Vlaženje: preden si lečo vstavite v oko, kanite na notranjo stran vsake kontaktne leče 1-2 kapljici Total Care raztopine, da lečo navlažite.

  – Dezinfekcija: leče pustite v Total Care raztopini najmanj 6 ur ali čez noč, da bo dezinfekcija res temeljita. Leče nato hranite v zaprti posodici do naslednjega nošenja.

  Leče lahko hranite v zaprti posodici do 7 dni. Po tem času morate, preden si leče vstavite v oko, postopek dezinfekcije ponoviti. Sperite leče s Total Care raztopino za dezinfekcijo/shranjevanje/vlaženje in jih vstavite v oči. Uporabljeno raztopino zavrzite, posodico pa izperite s svežo Total Care raztopino in pustite, da se posuši na zraku.

  Opozorila:

  Ne uporabljajte izdelkov Total Care, če ste preobčutljivi na katero od sestavin.

  V primeru draženja oči, leče takoj odstranite iz oči, oči dobro sperite z navadno vodo in se posvetujte z vašim oftalmologom.

  Total Care izdelki niso namenjeni za nego mehkih kontaktnih leč.

  Vedno uporabite svežo raztopino.

  Ne uporabljajte Total Care izdelkov po datumu izteka roka uporabnosti. Po prvem odprtju je raztopina uporabna 60 dni. Po tem času preostalo raztopino zavrzite.

  Total Care raztopina, v kateri je bila raztopljena Total Care tableta za odstranjevanje proteinov ali Total Care raztopina za dnevno čiščenje ne smeta priti v kontakt z očmi. V primeru kontakta z očmi, leče takoj odstranite iz oči in oči dobro sperite z navadno vodo.

  Z vrhom kapalke se ne dotikajte površin, da ne bi prišlo do kontaminacije.

  Ne spirajte leč ali posodice za leče z navadno vodo.

  Po uporabi plastenko vedno dobro zaprite.

  Shranjevati ne suhem pri sobni temperaturi.

  Shranjevati nedosegljivo otrokom.

  Pakiranje: 30 ml ali 120 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  120 ml, 30 ml

  Oblika

  Tekočina

  Način / Mesto uporabe

  Nega kontaktnih leč

  Količina

  120 ml, 30 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Total Care raztopina”

  Morda vam bo prav tako všeč…