Blepha Cura suspenzija za veke, 70 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Blepha Cura suspenzija za veke, 70 ml

15,59 

Blaži in zdravi vnetja očesnih vek, uporabljamo jo tudi za njihovo dnevno nego in higieno. BlephaCura vzpodbuja in pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih in draženju očesnih vek.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 781977Kategorije: , , Oznaka:

  Opis

  BlephaCura® blaži in zdravi vnetja očesnih vek, uporabljamo jo tudi za njihovo dnevno nego in higieno. BlephaCura® vzpodbuja in pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih in draženju očesnih vek.

  Uporaba:
  Priporočamo, da BlephaCura® suspenzijo uporabite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Za aplikacijo BlephaCura® uporabite bombažne blazinice, ki so kakovostne in se ne plastijo. Da se izognete kontaminaciji, vrat stekleničke ne sme priti v stik z drugimi površinami, posebej še z bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzijo na bombažno blazinico nakapljajte z majhne razdalje. Med dnevno nego in higieno očesnih vek s suspenzijo BlephaCura® natančno odstranite vse kraste (zaspančke) in izločke z očesnih vek. Priporočamo, da si pred aplikacijo temeljito umijete roke. Po uporabi bombažno blazinico zavržite. Za vsako veko uporabite novo bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzije ne aplicirajte direktno v oči. Ne uporabljajte je na notranji strani vek ali na površini očesa. Uporaba in pogostost terapije z BlephaCura® suspenzijo ni časovno omejena. Kontraindikacije in stranski učinki niso poznani.

  Opozorila:
  BlephaCura® ni primerna za uporabo pri preobčutljivosti na katero od sestavin.
  Rok uporabe in shranjevanje: Rok uporabe je odtisnjen na dnu škatlice in na nalepki stekleničke. Ne uporabljajte po pretečenem roku uporabe. Izdelek po odprtju porabite najkasneje v 4 tednih. Hranite zaščiteno pred svetlobo, pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

  Sestava:
  Sojin lecitin, vitamin A – palmitat, vitamin E, etanol, natrijev klorid, fenoksietanol, prečiščena voda

  Pakiranje: 70 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  70 ml

  Oblika

  Tekočina

  Način / Mesto uporabe

  Obraz, oko, veka

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Blepha Cura suspenzija za veke, 70 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…