nohti

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Lepši nohti za vsakogar. Redna skrb za vaše nohte je bistvenega pomena za ohranjanje vaših nohtov v najboljšem možnem stanju.

Vaša običajna manikira bi morala vključevati naslednje negovalne proizvode.
Kombinacija TRIND močne obnovitvene nege za nohte (TRIND Nail repair) in TRIND balzama za nohte (TRIND Nail Balsam) preprečuje nastanek številnih težav nohtov in pripomore pri reševanju vsaj 80% težav z nohti, kot so npr. suhi, tanki ali krhki ter nohti, ki se cepijo, plastijo, luščijo ali lomijo.

1. korak:
Nanesite tanko plast TRIND balzama za nohte, na predhodno očiščene nohte. Pustite 1-2 minuti, da se vpije. V kolikor so na nohtu ostali ostanki balzama le-te vtrite v nohtno ploščo.

2. korak:
Nanesite tanko plast TRIND močne obnovitvene nege za nohte (TRIND Nail Repair) in pustite, da se posuši. TRIND močno obnovitveno nego za nohte lahko uporabljate tako pogosto in tako dolgo kot želite.

Suhi in krhki nohti

Ko se staramo tudi naši nohti izgubljajo svojo naravno vlago, ki združuje plasti nohtne plošče med seboj. Naravno vlago pa izgubljamo tudi takrat, ko je naš noht prekomerno izpostavljen vodi, milom in čistilom. Noht se prične najprej cepiti na robovih in postane krhek. Sčasoma se noht lomi, trga ali plasti. Najpogostejši vzrok za številne težave z nohti je pomanjkanje vlage. To lahko prepoznamo po tem, da so brez leska, se cepijo ali plastijo. Nohti imajo zaradi dehidracije lahko tudi bele lise ali so v celoti obarvani rahlo rumeno.

Trind proizvod, ki vam lahko pomaga: Trind Nail Balsam 

Krhki in razcepljeni nohti

Krhki nohti so v oslabljenem stanju in se zlahka zlomijo, trgajo, cepijo ali plastijo. Najpogostejši vzroki so izpostavljenost vaših rok kemikalijam, kot so detergenti, čistila ali ostra mila, itd., daljša in pogosta uporaba umetnih nohtov, laka za nohte ali grobega dela. Zunanji dejavniki škodijo keratinskim beljakovinam in nohtom odvzamejo potrebno vlago. Obstajajo pa seveda še drugi dejavniki, kot so neuravnotežena prehrana in zato pomanjkanje vitaminov ali zdravstveno stanje posameznika. V kolikor imate težavo z določitvijo vzrokov, zunanji ali notranji, se poslužite tehnike primerjave vaših nohtov na rokah in nogah. Če so vaši nohti na rokah krhki, vaši nohti na nogah pa ne, to pomeni zunanji vzrok. Če pa so vaši na rokah in nogah krhki, potem to nakazuje morebiten notranji vzrok.

Trind proizvodi, ki vam lahko pomagajo: Trind močna obnovitvena nega v naravni barvi

Prikazovanje 1–12 od 234 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave