Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml

14,37 

Izjemno krepilo v nevtralni barvi, s sijočim zaključkom, za nego nohtov, ki so krhki ali se cepijo.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 987348 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Trind nega za nohte v naravni barvi je vrhunski izdelek, če želite, da so vaši nohti močnejši. Nohtna plošča je v glavnem sestavljena iz keratina (beljakovinske molekule). Aktivna sestavina Trind močne obnovitvene nege za nohte krepi keratinske vezi znotraj nohta. Ob vsakodnevni uporabi v razdobju 2 tednov bodo vaši nohti veliko močnejši in lepši.

Nasvet:

Za dosego najboljših možnih rezultatov vam priporočamo sočasno uporabo Trind balzama za nohte.

Prednosti:

1. krepi nohte s tem, da tesno poveže beljakovinske molekule nohta med seboj

2. ne vpliva na naravno ravnovesje vlage v nohtih

3. premaz zagotavlja naraven sijaj nohta

Uporaba:

Za mnogo lepše in močnejše nohte uporabljajte Trind močno obnovitveno nego za nohte vsakodnevno v razdobju 2 tednov. Dnevno nanesite, neposredno na nohtno ploščo, plast Trind močne obnovitvene nege za nohte. Pred novim nanosom predhodno nanešeno plast odstranite z izredno nežnim Trind odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Po dvotedenskem tretmaju vam priporočamo en teden počitka. Nato pa enkrat tedensko uporabo, da bodo vaši nohti ostali bolj močni in lepi. Za dosego najboljših možnih rezultatov vam priporočamo sočasno uporabo Trind balzama za nohte (Korak 1: Odstranite staro plast krepila z izredno nežnim Trind odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Korak 2: Na nohte nanesite Trind balzam za nohte, nežno vmasirajte in pustite, da se posuši. Korak 3: V razdobju 2 tednov, vsakodnevno nanesite na nohte plast Trind močne obnovitvene nege za nohte.). Pred uporabo dobro pretresite. Po uporabi obrišite rob stekleničke in dobro zaprite. Hranite izven dosega otrok. Pred nanosom Trind močne obnovitvene nege za nohte obnohtno kožico zaščitite s Trind izredno vlažilno kremo za obnohtno kožico.

Opozorila:

Izdelek Trind nega za nohte preizkusite na enem nohtu. V primeru preobčutljivosti, takoj prenehajte z uporabo in odstranite že nanešeni proizvod. Izogibajte se stiku z očmi. Pri nanašanju pazite, da čopič ne pride v stik z obnohtno kožico.

Pakiranje: 9 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

9 ml

Oblika

Lak

Način / Mesto uporabe

Nohti

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X