Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 ml

18,95 

Serum se vpije v noht in lahko pripomore pri preprečevanju širjenje glivic po nohtu in na druge nohte. Vsebuje hidroliziran keratin, ki pripomore pri obnovi, lepši rasti novega nohta in krepi glivične oziroma neglivične nohte. Izboljšanje je opazno že po samo dveh tednih uporabe.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 501070 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Trind serum se vpije v noht in lahko pripomore pri preprečevanju širjenje glivic po nohtu in na druge nohte. Vsebuje hidroliziran keratin, ki pripomore pri obnovi, lepši rasti novega nohta in krepi glivične oziroma neglivične nohte. Izboljšanje je opazno že po samo dveh tednih uporabe. Vsebuje vitamina E in B5.

Prednosti:

1. Lahko pripomore pri preprečevanju širjenja glivic po nohtu in na druge nohte.

2. Pripomore pri obnavljanju nohtov in jih krepi.

3. Izboljša splošno stanje nohtov.

Uporaba:

Nanesite eno kapljico proizvoda na očiščen noht, dvakrat na dan. Nežno vmasirajte v noht, obnohtno kožico in pod rob na koncu nohta ter pustite, da se dobro osuši. Z nego nadaljujte vsakodnevno v razdobju štirih tednov. Po enomesečnem tretmaju nadaljujte z nego enkrat dnevno v razdobju 8 – 12 mesecev. Oziroma tako dolgo kot je potrebno glede na trenutno stanje nohta.

Nohta se nikoli ne dotikajte s pipeto seruma za nego glivičnih nohtov.

Trind serum za nego glivičnih nohtov pa lahko uporabljate tudi v kombinaciji s Trind močno obnovitveno nego za nohte. Trind močna obnovitvena nega za nohte se lahko nanese samo na nohte, ki niso zelo poškodovani in prizadeti. V kolikor so vaši nohti primerni za uporabo obeh proizvodov skupaj vam svetujemo naslednje:

1. Nanesite kapljico Trind seruma za nego glivičnih nohtov na čisto nohtno ploščo vsako jutro. Nežno vmasirajte v noht, obnohtno kožico in pod rob nohta na prednji strani in pustite da se posuši.

2. Na noht nato nanesite plast Trind močne obnovitvene nege za nohte. Pazite, da se s čopičem Trind močne obnovitvene nege ne dotaknete obnohtne kožice.

3. Zvečer odstranite plast Trind močne obnovitvene nege za nohte in nanesite na noht Trind serum za nego glivičnih nohtov, kot je opisano zgoraj.

4. To ponavljajte vsakodnevno v razdobju dveh tednov. Po dveh tednih na noht nanašajte dvakrat na dan Trind serum za nego glivičnih nohtov in Trind močno obnovitveno nego za nohte samo enkrat na teden. To pomeni, da vsakih sedem dni, enkrat na teden zjutraj na nohtno ploščo nanesete plast Trind močne obnovitvene nege za nohte in jo zvečer odstranite. To ponovite čez sedem dni.

5. Po štirih tednih uporabljajte Trind serum za nego glivičnih nohtov enkrat dnevno in Trind močno obnovitveno nego za nohte enkrat na teden. Z nego nohtov na rokah nadaljujte 6 – 8 mesecev, z nego nohtov na nogah pa 8 – 12 mesecev. Oziroma tako dolgo kot je potrebno glede na trenutno stanje nohta.

Pakiranje: 10 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Oblika

Serum

Način / Mesto uporabe

Nohti

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trind serum za nego glivičnih nohtov, 10 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X