Trind Starter Kit set za nego nohtov, 1 set

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Trind Starter Kit set za nego nohtov, 1 set

20,63 

Set Starter Kit vsebuje Trind balzam za nohte, 9 ml, Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml in Trind polirno pilico za nohte.  

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 600004 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Trind Set Starter Kit vsebuje Trind balzam za nohte, 9 ml, Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml in Trind polirno pilico za nohte.  

Trind balzam za nohte, 9 ml

Da se nohti ne lomijo, cepijo ali plastijo morajo vsebovati dovolj vlage. Balzam uporabljajte v kombinaciji s Trind močno obnovitveno nego za nohte za veliko lepše in močnejše nohte v samo 2 tednih. Trind balzam za nohte ne vsebuje olj, zato lahko nemudoma po uporabi nanesete želeni lak za nohte. Vsebuje biotin ter vitamina E in B5.

Prednosti:

1. obnovi naravno ravnovesje vlage v nohtih,

2. nahrani nohte,

3. izboljša splošno stanje nohtov.

Uporaba:

Nanesite tanko plast Trind balzama za nohte s čopičem na nohte. Pustite 1 do 2 minuti, da se vpije. Morebitni preostanek balzama vmasirajte v noht in obnohtno kožico. Neposredno po njegovi uporabi lahko nanesete plast Trind močne obnovitvene nege za nohte ali Trind podlak in nato želeni lak za nohte. Trind balzam za nohte lahko uporabljate samostojno oz. v kombinaciji s Trind močno obnovitveno nego za močnejše in lepše nohte v samo 2 tednih (Korak 1: Nohtno ploščo očistite s Trind izredno nežnim odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Korak 2: Na nohte nanesite Trind balzam za nohte, nežno vmasirajte in pustite, da se posuši. Korak 3: Trind močno obnovitveno nego za nohte nanašajte na nohte vsakodnevno, v razdobju dveh tednov.). Po uporabi obrišite rob stekleničke in jo dobro zaprite.

Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml

Nohtna plošča je v glavnem sestavljena iz keratina (beljakovinske molekule). Aktivna sestavina Trind močne obnovitvene nege za nohte krepi keratinske vezi znotraj nohta. Ob vsakodnevni uporabi v razdobju 2 tednov bodo vaši nohti veliko močnejši in lepši.

Nasvet:

Za dosego najboljših možnih rezultatov vam priporočamo sočasno uporabo Trind balzama za nohte.

Prednosti:

1. krepi nohte s tem, da tesno poveže beljakovinske molekule nohta med seboj

2. ne vpliva na naravno ravnovesje vlage v nohtih

3. premaz zagotavlja naraven sijaj nohta

Uporaba:

Za mnogo lepše in močnejše nohte uporabljajte Trind močno obnovitveno nego za nohte vsakodnevno v razdobju 2 tednov. Dnevno nanesite, neposredno na nohtno ploščo, plast Trind močne obnovitvene nege za nohte. Pred novim nanosom predhodno nanešeno plast odstranite z izredno nežnim Trind odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Po dvotedenskem tretmaju vam priporočamo en teden počitka. Nato pa enkrat tedensko uporabo, da bodo vaši nohti ostali bolj močni in lepi. Za dosego najboljših možnih rezultatov vam priporočamo sočasno uporabo Trind balzama za nohte (Korak 1: Odstranite staro plast krepila z izredno nežnim Trind odstranjevalcem laka za nohte brez acetona. Korak 2: Na nohte nanesite Trind balzam za nohte, nežno vmasirajte in pustite, da se posuši. Korak 3: V razdobju 2 tednov, vsakodnevno nanesite na nohte plast Trind močne obnovitvene nege za nohte.). Pred uporabo dobro pretresite. Po uporabi obrišite rob stekleničke in dobro zaprite. Hranite izven dosega otrok. Pred nanosom Trind močne obnovitvene nege za nohte obnohtno kožico zaščitite s Trind izredno vlažilno kremo za obnohtno kožico.

Opozorila:

Proizvod najprej preizkusite na enem nohtu. V primeru preobčutljivosti, takoj prenehajte z uporabo in odstranite že nanešeni proizvod. Izogibajte se stiku z očmi. Pri nanašanju pazite, da čopič ne pride v stik z obnohtno kožico.

Pakiranje Trind Starter Kit: Trind balzam za nohte, 9 ml, Trind močna obnovitvena nega za nohte v naravni barvi, 9 ml in Trind polirna pilica za nohte.

 

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Nohti

Oblika

Balzam, Lak, Pilica

Pakiranje

1 pilica, 2 x 9 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trind Starter Kit set za nego nohtov, 1 set”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…