valentinovo

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Valentinovo je čas, ko se prebuja pomlad in nas prevzamejo čustva. Ta datum na svoj način praznujejo zaljubljeni pari in ga radi izkoristijo za obdarovanje ali darilo za pare. Presenetite z izvirno idejo za darila za valentinovo.

Valentinovo – od kod, kdaj in zakaj?

O pravem izvoru valentinovega obstaja veliko legend, med katerimi je najbolj poznana tista o krščanskem duhovniku Valentinu iz 3. stoletja, ki je kljub cesarjevi prepovedi poročal mlade vojake. Poroke in zaroke je cesar z odlokom prepovedal, češ da odvračajo pozornost vojakov. Požrtvovalnega Valentina je cesar čez čas zaprl v ječo, v kateri je Valentin spoznal ječarjevo hčer. Tik pred usmrtitvijo ji je z barvo, iztisnjeno iz vijolic, napisal ljubezenski sonet. Oh, kako romantično in požrtvovalno!

Predstavljamo ti najlepše ideje za darila, ki jih najdeš na naši spletni lekarni in v lekarni.

Nuxe darilni set kolekcija Floral vsebuje naslednje izdelke: suho olje (100 ml) + gel za tuširanje (200 ml) + parfum (15 ml) + svečka Nuxe (70 g).

  • Pukka čaj Winter Warmer LIMITED EDITION, 20 vrečk

    Pukka Winter Warmer je zimska mešanica z ingverjem, rooibosom, pomarančno lupino in zvezdastim janežem očara vaše čute in naredi hladno sezono nekaj posebnega. Okusna aroma vas obda s sanjskim vzdušjem za kontemplativno doživetje.

  • Biojoux medicinski uhani ljubeče srce BJT249

Biojoux medicinski uhani ljubeče srce so certificirani in testirani proti alergiji na nikelj.

  • Curaprox zobna ščetka CS 5460 Love Edition 2023, 2 ščetki

Ljubezen je povsod. Izkažite jo svojim ljubljenim in bližnjim tudi z izjemno mehkimi zobnimi ščetkami. Zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft je sedaj na voljo v novi izdaji Love.

Prikazovanje 1–12 od 65 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave