Dr. Luigi ortopedski copati iz frotirja različne barve, 1 par

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Dr. Luigi ortopedski copati iz frotirja različne barve, 1 par

19,98 29,64 

Ortopedski copati Dr. Luigi imajo zelo udoben podplat, so izjemno lahki, fleksibilni in udobni in so primerni tako za ženske kot tudi za moške. Svetujemo vam, da kupite 1 številko večje copate (primer: če imate številko noge 38, svetujemo nakup številke 39). Copati od številke 43 (vključno s št. 43) naprej so na voljo le v naslednjih barvah: črna, siva, temno modra, rjava in zelena!

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 965413-Parent Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ortopedski copati Dr. Luigi imajo zelo udoben podplat, so izjemno lahki, fleksibilni in udobni in so primerni tako za ženske kot tudi za moške.

Copati imajo zelo udoben podplat iz poliuretana.

Copati predstavljajo odlično preventivo za osebe z genetskimi predispozicijami za razvoj različnih bolezni spodnjega dela nog in stopal. Mehkoba in ergonomska oblika podplata omogočata dobro prilagoditev copat obliki stopala in dobro amortizacijo telesne teže. Posebna oblika podplata zagotavlja sprostitev hrbtenice in gležnjev ter pospeši periferni krvni obtok. Obuvalo ima zelo udoben podplat iz poliuretana.

Copate lahko kombinirate s petnim vložkom, ki zmanjšuje bolečino vnetega stopala.

Copati so narejeni iz bombaža-frotirja ter se lahko perejo v pralnem stroju. Obuvalo je toplo.

Ortopedsko obuvalo je na voljo v naši lekarni in na spletni lekarni.

Številke obuvala so ponavadi na zalogi. Željo glede barve pa lahko izrazite tekom postopka nakupa. Svetujemo vam, da kupite 1 številko večje copate (primer: če imate številko noge 38, svetujemo nakup številke 39).

Copati od številke 43 (vključno s št. 43) naprej so na voljo le v naslednjih barvah: črna, siva, temno modra, rjava in zelena!

Pakiranje: 1 par

Dr. Luigi je dolgoletni proizvajalec medicinske obutve, ki svojo proizvodnjo opira na družinsko tradicijo obrti, ki traja več kot 100 let. Sedanje proizvodne metode imajo korenine v tej tradiciji, ki traja že od leta 1912.

Dodatne informacije

Pakiranje

1 par

Oblika

Obutev

Velikost

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Barva

črna, fuksija, rdeča, rjava, Roza, siva, svetlo modra, temno modra, vijolična, zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dr. Luigi ortopedski copati iz frotirja različne barve, 1 par”

Morda vam bo prav tako všeč…