A. Vogel

Dodajte še za 41,06  izdelkov za brezplačno dostavo!
A. Vogel – prehranska dopolnila, zdravila brez recepta, kozmetika.

Znamka A. Vogel je tesno povezana z življenjem pionirja naravnega zdravljenja, Alfreda Vogla, in z njegovimi odkritji. Njegove izkušnje, ki izhajajo iz raziskovanja in sposobnosti opazovanja na način, na katerega deluje narava, niso nikoli izgubile pomena, ampak prav nasprotno!

Naravna zdravila iz svežih zelišč

Osnova za izdelavo naravnih zdravil A.Vogel so sveže nabrana, kontrolirano biološko pridelana zelišča, ki jih vzgojimo iz lastnih, skrbno izbranih semen. Od zeli do tablete ali tinkture se dosledno uporablja filozofija, katere moto je narava. Znani švicarski pionir naravnega zdravljenja je bil prepričan, da delujejo zdravila iz svežih zelišč močneje in širše kot zdravila iz posušenih zelišč.

Zgodba o ehinaceji

Črni Jelen je Alfreda Vogla seznanil z indijanskim zdravilstvom in skrivnostmi indijanske medicine. Tako mu je posredoval tudi znanje o rastlini, ki je za Alfreda Vogla postala tako pomembna: o škrlatnem slamniku (lat. echinacea purpurea). Pleme Oglala Lakota je rastlino poznalo že vrsto generacij in so jo uporabljali kot vsestransko zdravilo: zunanje pri pikih kač, ranah in zmečkaninah, notranje pa za krepitev obrambnega sistema.

Ob koncu Voglovega bivanja v Južni Dakoti je poglavar Črni Jelen svojemu prijatelju podaril pest semen ehinaceje. Alfred Vogel je prinesel dragoceno darilo v Švico in začel zelo uspešno gojiti rastlino. Še danes izvirajo rastline, ki se uporabljajo za zdravilo A.Vogel Echinaforce. Iz semen, ki jih je Alfred Vogel dobil od Črnega Jelena.

Prikazovanje 1–12 od 52 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave