A. Vogel Menoforce tablete, 30 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
A. Vogel Menoforce tablete, 30 tablet

16,15 

Zdravilo Menoforce v obliki tablet vsebuje izvleček iz žajblja, ki se pogosto uporablja za obvladovanje težav pri menopavzi, kot so čezmerno potenje povezano z vročinskimi navali in nočno potenje.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 151086Kategoriji: , Oznaka:

Opis

A. Vogel Menoforce tablete je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje čezmernega potenja, povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Uživanje izvlečkov iz žajblja, ki ga vsebuje zdravilo Menoforce v obliki tablet, je postal eden izmed najbolj enostavnih načinov obvladovanja težav pri menopavzi. Učinkuje kot preprosta pomoč pri lajšanju čezmernega potenja povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem.

Pomembno:

Zdravilo lahko na posameznice vpliva različno in ne zagotavlja vsem enakega učinka. Vsekakor pa blaži simptome, ki so posledično znosnejši. Pri uživanju moramo biti vztrajni in dosledni.

Uporaba:

Priporočeno odmerjanje je 1 tableta na dan za ženske, starejše od 18 let.

Sestava:

Zdravilo A. Vogel Menoforce tablete vsebujejo izvleček iz sveže nabranega, ekološko pridelanega žajblja. Žajbelj se tradicionalno uporablja kot zelišče za lajšanje čezmernega znojenja, zlasti v času menopavze.

1 tableta vsebuje suhi ekstrakt, ki ustreza 795 – 1370 mg svežih listov žajblja (Salvia officinalis L.). Ekstrakcijsko topilo je 68-odstotni (V/V) etanol.

Druge sestavine v zdravilu Menoforce® so mikrokristalna celuloza, saharoza lavrat, premreženi natrijev karmelozat, brezvodni koloidni silicijev dioksid in glicerol distearat.

Opozorila:

Posebna opozorila in previdnosti ukrepi: Zdravilo Menoforce® ne smete jemati, če ste preobčutljivi na pripravke iz žajblja ali druge rastline iz družine ustnatic (Lamiaceae) ali katerokoli pomožno snov. Če se simptomi poslabšajo ali se ne izboljšajo v 6 tednih, se mora uporabnica posvetovati z zdravnikom. Uporaba pri otrocih ali mladostnikih, mlajših od 18 let, zaradi pomanjkanja podatkov ni primerna. Odsvetovana uporaba v obdobju nosečnosti.

Posebna opozorila o pomožnih snoveh: Zdravilo vsebuje saharozo lavrat (10,2 mg v 1 tableti). Uporabnice z redko dedno intoleranco za fruktozo, malabsorpcijo glukoze/galaktoze ali pomanjkanjem saharoza-izomaltaze ne smejo jemati tega zdravila.

Pakiranje: 30 tablet

Zanimivosti

Tradicionalno se žajbelj uporablja za razkuževanje grla, deluje blago pomirjevalno in učinkovito lajša težave povezane z menopavzo.

Žajbelj je bogat z eteričnimi olji in zato tudi močno diši. Ta olja imajo pomembno vlogo pri njegovem zdravilnem učinku. Dandanes so izvlečki žajblja dobro poznani in splošno uporabni pri lajšanju navalov vročine ter potenju v menopavzi.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Tableta

Pakiranje

30 tablet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “A. Vogel Menoforce tablete, 30 tablet”

Morda vam bo prav tako všeč…