Salvisan oralno pršilo, 30 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Salvisan oralno pršilo, 30 ml

9,75 

Salvisan oralno pršilo uporabljamo, ko začutimo praskanje in bolečine v grlu; ob težavnem požiranju ter ob bolečini pri govoru.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 144330Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Salvisan oralno pršilo uporabljamo, ko začutimo praskanje in bolečine v grlu; ob težavnem požiranju ter ob bolečini pri govoru.

Salvisan oralno pršilo je raztopina, ki vsebuje izvleček sveže zeli in korenine škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea) ter izvleček svežega lista navadnega žajblja (Salvia officinalis).

Kombinacija treh tinktur deluje protivnetno, protivirusno, protibakterijsko, za kar je zaslužna že sama ehinaceja, žajbelj pa v kombinaciji samo še podkrepi protivnetni in protibakterijski učinek. Ekstrakt žajblja deluje tudi protibolečinsko. Salvisan je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja lokalno za lajšanje simptomov vnetij ustne votline in žrela. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Salvisan je na voljo v obliki mehanskega pršilnika brez potisnega plina, ki omogoča enostavno aplikacijo na mesto vnetja.

Uporaba:

Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: šestkrat do desetkrat dnevno po 2 vpiha.

Opozorila:

Pred uporabo natančno preberite zdravilu priloženo navodilo.

Sestava:

1 ml raztopine vsebuje: 863,3 mg tekočega ekstrakta zeli sveže ehinaceje, ekstrakcijsko topilo je 65 % V/V etanol, 45,5 mg tekočega ekstrakta korenine sveže ehinaceje, ekstrakcijsko topilo je 65 % V/V etanol in 430,0 mg tekočega ekstrakta lista svežega žajblja, ekstrakcijsko topilo je 68 % V/V etanol.

Pakiranje: 30 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

30 ml

Oblika

Pršilo

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Salvisan oralno pršilo, 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…