Vizol S 0,4% kapljice za blaženje težjih težav s suhostjo oči, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vizol S 0,4% kapljice za blaženje težjih težav s suhostjo oči, 10 ml

10,81 

Vizol S 0,4% kapljice za blaženje težjih težav s suhostjo oči so namenjene hitri zaščiti in vlaženju površine očesa v primeru suhega očesa ter lubrikaciji očesne površine. Kapljice imajo viskozno teksturo, kar zagotavlja njihovo daljše zadrževanje aktivne učinkovine na površini očesa in posledično dolgotrajno zaščito ter vlaženje.

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 845796 Kategoriji: ,

Opis

Vizol S 0,4% kapljice za blaženje težjih težav s suhostjo oči so namenjene hitri zaščiti in vlaženju površine očesa v primeru suhega očesa ter lubrikaciji očesne površine. Kapljice imajo viskozno teksturo, kar zagotavlja njihovo daljše zadrževanje aktivne učinkovine na površini očesa in posledično dolgotrajno zaščito ter vlaženje. Vsebujejo natrijev hialuronat, ki na površini očesa ustvari zaščitni film in tako pripomore k lajšanju občutka suhosti, peska ter draženja oči.

Varnost uporabe izdelka je zagotovljena s posebno tehnologijo aplikatorja plastenke, vsebuje filter in s tem preprečuje onesnaženost raztopine po odprtju.

Primerne tudi za uporabo med nošenjem kontaktnih leč.

Brez konzervansov.

Uporaba:

Pred uporabo kapljic si umijte roke.

Pri prvi uporabi je potrebno plastenko aktivirati, kar storite tako, da dozirnik držite navzdol proti tlom ter nanj večkrat pritisnite.

Kanite 1-2 kapljici v vsako oko in nekajkrat pomežiknite, da zagotovite enakomerno razporeditev raztopine po površini očesa. Ponovite večkrat dnevno.

V primeru nošenja kontaktnih leč lahko kapljice kanite na leče vsaj 15 minut pred njihovo namestitvijo.

Med uporabo različnih izdelkov za oči naredite vsaj 10 – 15 minutni presledek.

Pazite, da se z vrhom kapalnega dela plastenke nikoli ne dotaknete nobene površine in tako preprečite morebitno kontaminacijo vsebine. Izogibajte se tudi neposrednemu stiku z očesom, ker bi tako lahko kontaminirali raztopino ali poškodovano oko.

Opozorila:

Iz higienskih razlogov mora vsak posamezen vsebnik s kapljicami za oko vedno uporabljati le ena in ista oseba.

Raztopine ne zaužijte.

Po vsaki uporabi plastenko dobro zaprite.

Kapljice porabite pred iztekom roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Po prvem odprtju kapljice ne hranite več kot 6 mesecev.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevati na suhem in pri sobni temperaturi do 30 °C.

Raztopine ne uporabljajte, če spremeni barvo.

Plastenke ne uporabljajte, če je pred prvo uporabo pečat zaščitne zaporke na vratu plastenke poškodovan.

V primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino, izdelka ne uporabljajte. Prav tako izdelka ne uporabljajte v primeru alergijske reakcije.

Med uporabo različnih izdelkov za oči naredite vsaj 10 – 15 minutni presledek.

Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali pordelost očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. V primeru vztrajanja težav se posvetujte z zdravnikom.

Sestava:

Natrijev hialuronat (0,4%); natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Pakiranje: 10 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Oblika

Kapljice

Način / Mesto uporabe

Oko

Morda vam bo prav tako všeč…