Herbion jegličev sirup, 150 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Herbion jegličev sirup, 150 ml

7,04 

Herbion jegličev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki ga priporočamo za lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 310670Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Herbion jegličev sirup za izkašljevanje vsebuje tekoči ekstrakt zmesi korenine jegliča in zeli vrtne materine dušice. Herbion jegličev sirup je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki ga priporočamo za lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem.

Uporaba:

Priporočeni odmerek za odrasle je 1 merilna žlička sirupa 4-krat na dan.

Uporaba pri otrocih in mladostnikih: Priporočeni odmerek za mladostnike, starejše od 12 let, je 1 merilna žlička sirupa 4-krat na dan. Otrokom od 4. do 12. leta starosti dajemo 1 merilno žličko sirupa 3-krat na dan. Uporabe pri otrocih, mlajših od 4 let ne priporočamo.

Neposredno po uporabi zdravila ne uživajte hrane in pijače, da le-ta ne bi pospešila odstranjevanja zdravila z ustne sluznice in žrela. Ob jemanju sirupa priporočamo pitje večjih količin čaja in drugih toplih napitkov. Če simptomi ne izginejo po 1 tednu, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Steklenico pred uporabo pretresite.

Opozorila:

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Po odprtju steklenice: shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Po odprtju steklenice je sirup uporaben še 3 mesece.

Sestava:

Zdravilni učinkovini sta tekoči vodni ekstrakt korenine jegliča in tekoči vodni ekstrakt zeli vrtne materine dušice. 5 ml sirupa (1 merilna žlička) vsebuje 3,08 g tekočega ekstrakta zmesi korenine jegliča (Primula veris L. in/ali Primula elatior (L.) Hill, radix) in zeli vrtne materine dušice (Thymus vulgaris L. in/ali Thymus zygis L., herba), ki ustreza 0,22–0,51 g korenine jegliča in 0,62 g zeli vrtne materine dušice. Ekstrakcijsko topilo: voda.

Druge sestavine zdravila so levomentol, saharoza in metilparahidroksibenzoat (E218).

Pakiranje: 150 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

150 ml

Oblika

Tekočina

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbion jegličev sirup, 150 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…