Brezplačna dostava
nad 50 EUR
Hitra dostava
1 - 3 delovne dni
Darilo ob nakupu
Ob nakupu nad 100 EUR vam podarimo darilo po izbiri
Več različnih plačilnih metod
Mastercard, Visa, Paypal, Apple Pay, Bančno nakazilo, Plačilo po povzetju

Izpostavljeno

dr bohm magnezij lekarna mačkovec

Akcije

eucerin darilo lekarna mačkovec Lekarna Mačkovec vsakodnevno skrbi za izboljšanje in ohranjanje zdravja ter dobrega počutja naših strank. Na voljo je široka ponudba zdravil na recept in zdravil brez recepta, ki jih nudi tudi naša spletna lekarna.
Ker se stroka zelo hitro širi, Lekarna Mačkovec sledi njenemu razvoju, zato redno bogatimo ponudbo izdelkov. Tako lekarna poleg zdravil nudi tudi ortopedske pripomočke, prehranske dodatke, medicinsko tehnične pripomočke (pripomočke, ki se uporabljajo pri zdravljenju sladkorne bolezni, obvezilni material, merilnike krvnega tlaka, termometre in inhalatorje,…) ter preparate za nego doječih mamic, dojenčkov in otrok. Lekarna nudi tudi široko ponudbo vrhunske kozmetike, veterinarska zdravila, prehranske dodatke za športnike, izdelke za nego las, zob in ustne votline, izdelke za nego rok in nog. Lekarna je bogato založena tudi z dietetinimi ter diabetičnimi izdelki in zeliščnimi pripravki (čaji, tinkture).

O nas:

V Lekarni Mačkovec se zavedamo, kako pomemben je pogovor, še bolj pa nasvet, zato pozornost namenjamo tudi različnim lekarniškim storitvam, ki bogatijo našo ponudbo. Tako lahko v lekarni prisluhnete homeopatskim nasvetom in si izmerite krvni tlak, lahko pa nam prinesete tudi zdravila, ki jih ne uporabljate več. Strokovno vam bomo svetovali, kako varno uporabljati zdravila ter na kakšen način jih shranjevati, da bodo delovala optimalno. Tudi uporaba kozmetike ima svoje zakonitosti, zato predstavljamo načine njihove uporabe v živo. Na predstavitvah v lekarni Mačkovec tako spoznate najnovejše kozmetične izdelke, ki jih lahko pred nakupom tudi preizkusite. Lekarna vam ob predstavitvi podari brezplačen vzorček izbrane kozmetike. Lekarna na svoji spletni strani redno objavlja strokovne članke s področja ohranjanja zdravja in dobrega počutja, ki so dobrodošla tematika vsakogar, ki skrbi za svoje zdravje. Lekarna Mačkovec zaposluje devet farmacevtov. Z njihovimi strokovnimi nasveti in prijaznostjo boste po obisku lekarne še korak bližje dobremu počutju in zdravju. Dobrodošli v Lekarni Mačkovec!
LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M – NOV POLETNI IZDELEK ZA SUHO KOŽO, NAGNJENO K ATOPIJI

Lipikar Baume Light AP+M – nov poletni izdelek za suho kožo, nagnjeno k atopiji

Predstavljamo Lipikar Baume Light AP+M novo, lahko formulo kultnega balzama Lipikar Baume AP+M s prebiotiki, ki se hitro vpije in, tako kot „izvirna“ različica, v trenutku pomirja kožo ter lajša srbečico.

Preberite več

Zastrupitev s hrano

Ste vedeli, da se kar do 60% popotnikov in dopustnikov, sploh v poletnih mesecih, bori s potovalno zastrupitvijo hrane? Zastrupitve s hrano se najpogosteje kažejo kot slabost, bruhanje in driska. Virusna zastrupitev se kaže kot bruhanje, driska, trebušni krči, glavobol, vročina in mrzlica.

Preberite več
Driska - s probiotiki si lahko pomagamo pri potovalni driski

Driska – s probiotiki si lahko pomagamo pri potovalni driski

Dolgo načrtovani oddih nam lahko pokvari driska, pogosta težava na potovanjih, zlasti če se odpravljamo v države z drugačnimi prehranskimi navadami in nižjimi higienskimi standardi.

Preberite več
X
X