Water Jel Burn Jel gel za opekline

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Water Jel Burn Jel gel za opekline

10,52 13,29 

Water-Jel Burn Jel gel za opekline je prozoren gel brez vonja za oskrbo vseh vrst in stopenj opeklin pri odraslih in otrocih. Opeklinski gel Burn Jel hladi, zmanjšuje bolečino in deluje antiseptično.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 769127-PKategorije: , , Oznaka:

  Opis

  Water Jel Burn Jel gel za oskrbo vseh vrst in stopenj opeklin pri odraslih in otrocih. Burn Jel je izredno primeren za uporabo na delovnem mestu, na potovanjih ali doma. Water  Burn Jel hladi, zmanjšuje bolečino in deluje antiseptično.

  Na splošno se Water Jel uporablja za oskrbo vseh vrst in stopenj opeklin. Water Jel deluje po posebnem postopku in tako poskrbi za opeklino. Najprej površino opekline hladi, nato pa temperaturo opekline stabilizira, saj vročino iz opekline porazdeli po celotni površini gela. Gel zapolni vse prostore opekline in s tem omogoča hlajenje celotne opekline, po zunanji strani gela pa le-ta oddaja toploto v okolje.

  Pospešeni efekt hlajenja omogoči hitri prehod visoke temperature iz opekline, ne da bi pri tem vplival na zmanjšanje temperature jedra telesa. Water Jel ne povzroča podhladitve opečenega.

  Uporaba:

  Na prizadeto mesto nanesite debelo plast gela. Ne vtrite ga v kožo. Opeklinski gel je najbolj učinkovit, če ga nanesete v debelem sloju in ga pustite v stiku s kožo najmanj 30 minut. Lahko ga nanesete znova tako pogosto kot potrebno. Po potrebi namazano mesto pokrijete.

  Opozorila:

  Samo za zunanjo uporabo. Za uporabo pri manjših opeklinah. Če stanje, zaradi katerega uporabljamo izdelek, traja več kot 7 dni ali če se pojavijo oziroma stopnjujejo razdraženost in pordelost kože, oteklina ali bolečina, oziroma, če se pojavita izpuščaj ali okužba, prekinite z uporabo in obiščite zdravniško pomoč.

  Rok trajanja do 5 let.

  Hraniti na temperaturi: -5°C do +35°C

  Sestava:

  Sestavljen je iz vode in hialuronske kisline z dodanim stabilizatorjem za večkratno uporabo.

  Pakiranje: 80 ml in 120 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Oblika

  Gel

  Pakiranje

  120 ml, 80 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Water Jel Burn Jel gel za opekline”

  Morda vam bo prav tako všeč…