ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml

32,53 

ActiMaris Forte je koncentrirana raztopina za izpiranje in čiščenje ran, vlaženje in odstranjevanje biofilma.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 796542Kategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  ActiMaris Forte je koncentrirana raztopina za izpiranje in čiščenje ran, vlaženje in odstranjevanje biofilma. Zagotavlja izredno učinkovito čiščenje površine tkiva, še zlasti je učinkovita pri močno okuženih in vnetih ranah ter pri nekrozah. Zelo primerna za rahljanje fibrinskih plasti in ostankov nekroz.

  Vsebuje aktivni kisik in 3 % raztopino morske soli. Aktivni kisik ustvarja okolje, ki je neugodno za razvoj mikroorganizmov. Aktivni kisik je odgovoren za učinkovito zmanjšanje mikrobne kontaminacije rane. Ionizirana morska voda je pomembna za boljšo difuzijo in globlji transport v tkiva, saj tvori manjše vodne skupke kot običajna voda.

  Izdelki ActiMaris so naravni medicinski pripomočki namenjeni pospeševanju celjenja ran, primerni za občutljivo, razdraženo ali vneto kožo. ActiMaris uporabljamo za čiščenje, vlaženje in razkuževanje akutnih in kroničnih ran ter za vneto ali razdraženo kožo in sluznico, saj ustvari naravno okolje za celjenje.

  Uporaba:

  Za gnojne, močno smrdeče rane, okužene rane z debelim fibrinskim plaščem je priporočljiv čas zdravljenja od 5 do 10 minut. Priporočamo zdravljenje rane s koncentrirano raztopino v začetni fazi 2 do 5 dni, nato lahko preidemo na raztopino za izpiranje ran.

  Sestava:

  Prečiščena (ionizirana) voda, morska sol, aktivni kisik, alkalni pH.

  Pakiranje: 300 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  300 ml

  Oblika

  Raztopina

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml”