ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml

32,53 

ActiMaris Forte je koncentrirana raztopina za izpiranje in čiščenje ran, vlaženje in odstranjevanje biofilma.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 796542 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

ActiMaris Forte je koncentrirana raztopina za izpiranje in čiščenje ran, vlaženje in odstranjevanje biofilma. Zagotavlja izredno učinkovito čiščenje površine tkiva, še zlasti je učinkovita pri močno okuženih in vnetih ranah ter pri nekrozah. Zelo primerna za rahljanje fibrinskih plasti in ostankov nekroz.

Vsebuje aktivni kisik in 3 % raztopino morske soli. Aktivni kisik ustvarja okolje, ki je neugodno za razvoj mikroorganizmov. Aktivni kisik je odgovoren za učinkovito zmanjšanje mikrobne kontaminacije rane. Ionizirana morska voda je pomembna za boljšo difuzijo in globlji transport v tkiva, saj tvori manjše vodne skupke kot običajna voda.

Izdelki ActiMaris so naravni medicinski pripomočki namenjeni pospeševanju celjenja ran, primerni za občutljivo, razdraženo ali vneto kožo. ActiMaris uporabljamo za čiščenje, vlaženje in razkuževanje akutnih in kroničnih ran ter za vneto ali razdraženo kožo in sluznico, saj ustvari naravno okolje za celjenje.

Uporaba:

Za gnojne, močno smrdeče rane, okužene rane z debelim fibrinskim plaščem je priporočljiv čas zdravljenja od 5 do 10 minut. Priporočamo zdravljenje rane s koncentrirano raztopino v začetni fazi 2 do 5 dni, nato lahko preidemo na raztopino za izpiranje ran.

Sestava:

Prečiščena (ionizirana) voda, morska sol, aktivni kisik, alkalni pH.

Pakiranje: 300 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

300 ml

Oblika

Raztopina

Način / Mesto uporabe

Koža, telo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ActiMaris Forte koncentrirana raztopina za čiščenje ran, 300 ml”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

X
X