Nisita mazilo za nos, 10 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Nisita mazilo za nos, 10 g

4,16 

Nisita mazilo za nos je medicinski pripomoček, ki vsebuje fiziološko raztopino v obliki mazila za nos in nosno sluznico. Priporočena uporaba v primeru suhe nosne sluznice, alergije, poškodbe nosne sluznice in nahoda.

Samo še 1 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 572353 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Nisita mazilo za nos je medicinski pripomoček, ki vsebuje fiziološko raztopino v obliki mazila za nos in nosno sluznico. Vsebuje natrijev klorid in natrijev hidrogenkarbonat, ki kot pufra ohranjata bazično pH vrednost in s tem omogočata optimalno delovanje sistema čiščenja zgornjih dihalnih poti v organizmu. Priporočena uporaba v primeru suhe nosne sluznice, alergije, poškodbe nosne sluznice in nahoda.

Izdelek zaščiti nosno sluznico pred izsušitvijo in zagotovi daljše vlaženje (v primeru stalne oziroma kronične suhosti sluznice, občasne suhosti zaradi bivanja v prostorih s suhim zrakom).

V primeru alergije izpira nosno sluznico ter ustvari mehansko prepreko pred lokalnim draženjem sluznice zaradi cvetnega prahu in drugih alergenov.

V primeru poškodbe nosne sluznice in po operativnih posegih v nosu vlaži nosno sluznico in pripomore k hitrejši regeneraciji razdražene ali poškodovane nosne sluznice zaradi porabe kortizonskega pršila za nos.

Pri nahodu umiri razdraženo in pordelo kožo pod in ob nosnicah, ki se pojavi zaradi pogostega brisanja nosu. Prepreči njeno dodatno pokanje na suhem ali hladnem zraku.

Uporaba:

Večkrat dnevno nanesite v vsako nosnico približno 1 cm mazila.

Sestava:

Natrijev klorid, natrijev hidrogenkarbonat, lanolinski alkoholi, limonino olje, beli vazelin, srednjeverižni trigliceridi, gosti parafin in cetostearilni alkohol.

Pakiranje: 10 g

Dodatne informacije

Pakiranje

10 g

Oblika

Mazilo

Način / Mesto uporabe

Nos, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nisita mazilo za nos, 10 g”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X