Isla Medic hydro+ pastile

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Isla Medic hydro+ pastile

5,56 11,58 

Isla Medic hydro+ so pastile z aromo češnje in mentola, ki učinkovito ščitijo ter olajšajo težave pri vnetju sluznice grla in ust.

Počisti
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 737412-Parent Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Isla Medic hydro+ so pastile z aromo češnje in mentola, ki učinkovito ščitijo ter olajšajo težave pri vnetju sluznice grla in ust.

Pastile Isla Medic hydro+ lahko uporabljate:

• Za lajšanje značilnih težav, povezanih s prehladom in vnetim grlom, na primer draženje h kašlju in hripavost.

• Pri suhi sluznici in razdraženih glasilkah.

Te težave so med drugim lahko posledica suhega (neproduktivnega) kašlja, kot je na primer dražeč kašelj zaradi vzdražene in suhe ustne sluznice.

Pastile s kompleksom hidrogela, ki vsebuje hialuronsko kislino in ekstrakt islandskega lišaja, učinkovito ščitijo sluznico ust in grla.

Način delovanja: Pastile vsebujejo kompleks hidrogela, ki vsebuje karbomer, ksantanski gumi in hialuronsko kislino. Ksantanski gumi je polisaharid, ki veže vodo, karbomer pa ima posebno sposobnost nabrekanja in tvorbe gela; na ta način pastile na razdraženi sluznici tvorijo zaščitni film. Za hialuronsko kislino je značilno, da na površini sluznice tvori vlažilni film.

Ostanek po sušenju ekstrakta islandskega lišaja, robustne rastline, ki raste v težkih razmerah visoko na severu, vsebuje več kot 80 odstotkov sluzi. Ko položimo pastilo v usta, se ekstrakt raztopi in blagodejno deluje na usta, grlo in žrelo, saj kot balzam prekrije sluznico.

Posledično se poveča izločanje sline, zato se razdražena sluznica lahko pomiri. Olajšajo se tudi značilne težave, povezane s prehladom in vnetim žrelom (na primer draženje h kašlju, hripavost, suha sluznica, boleče žrelo, težave pri požiranju).

Uporaba:

Odrasli in otroci, starejši od 6 let, po potrebi do 6-krat dnevno vzemite po 1 pastilo. Pastilo počasi raztapljajte v ustih, dokler se povsem ne raztopi.

Pastile lahko uporabljate tudi dolgotrajno ali občasno. Če se vaše težave poslabšajo (na primer ob pojavu vročine ali bolečin v sklepih) ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Opozorila:

Pastil isla® medic hydro+ ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino v pastilah. Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo pastil isla® medic hydro+ posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte pastil po preteku roka uporabnosti! Shranjujte jih na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Sestava:

Pastile vsebujejo vodni ekstrakt islandskega lišaja, karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat.

Ostale sestavine: arabski gumi, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, levomentol, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda. Sladkorna nadomestka v 1 pastili: 0,11 g sorbitola in 0,94 g maltitola, kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

Pakiranje: 20 patil ali 50 pastil

Dodatne informacije

Pakiranje

20 pastil, 50 pastil

Oblika

Pastila

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Količina

20 pastil, 50 pastil

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Isla Medic hydro+ pastile”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…