Isla Moos pastile

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Isla Moos pastile

5,35 8,75 

Isla Moos so pastile za lajšanje simptomov razdraženega, bolečega in vnetnega grla. Pastile so rastlinskega izvora in vsebujejo izvleček islandskega lišaja.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 351148-ParentKategorije: , , Oznake: , , ,

  Opis

  Isla Moos so pastile za lajšanje simptomov razdraženega, bolečega in vnetnega grla. Pastile so rastlinskega izvora in vsebujejo izvleček islandskega lišaja.

  Sestavine pastil kot balzam prekrijejo razdraženo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem. Razdražena sluznica se tako hitreje pomiri. Pastile so namenjene uporabi pri stanjih, kot so:

  • draženje h kašlju in hripavost,

  • preobremenitev glasilk (pri govornikih in pevcih),

  • dihanje suhega zraka (kadar je prostor ogrevan ali klimatiziran),

  • suhost ust,

  • omejeno dihanje skozi nos (pri športnih dejavnostih ali zamašenem nosu).

  Uporaba:

  Odrasli in otroci, starejši od 4 let: po potrebi večkrat dnevno počasi raztopite v ustih po 1 do 2 pastili. Pri otrocih je treba zagotoviti, da pastilo znajo raztapljati v ustih. Pastile lahko brez nevarnosti uporabljate dalj časa. Če se simptomi ne izboljšajo v 10 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

  Opozorila:

  Pastil isla® moos ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino v pastilah. Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo pastil isla® moos posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte pastil po preteku roka uporabnosti! Shranjujte jih na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C.

  Sestava:

  Ena pastila vsebuje 80 mg vodnega ekstrakta islandskega lišaja.

  Ostale sestavine: Arabski gumi, saharoza, redko tekoči parafin, karamelno barvilo (E 150), prečiščena voda. V eni pastili je 424 mg saharoze, kar ustreza 0,035 BU (krušnim enotam).

  Pakiranje: 30 pastil ali 60 pastil

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  30 pastil, 60 pastil

  Oblika

  Pastila

  Način / Mesto uporabe

  Ustna votlina

  Količina

  30 pastil, 60 pastil

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Isla Moos pastile”

  Morda vam bo prav tako všeč…