First Sign Duo test nosečnosti, 2 testna trakova

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
First Sign Duo test nosečnosti, 2 testna trakova

4,26 

First Sign Duo test nosečnosti je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti.

  Opis

  First Sign Duo test nosečnosti je urinski test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti.

  Človeški horionski gonadotropin (hCG) je glikoproteinski hormon, ki ga izloča placenta kmalu po oploditvi. First dign duo je urinski test, ki zazna nizke koncentracije hormona hCG (>25 mlU/ml) u urinu noseče ženske nekaj dni po oploditvi (še pred izostankom menstruacije). Rezultat se lahko pokaže v manj kot 5. minutah.

  Navodila za uporabo:

  Urinirajte v čisto in suho posodico. Testni trak odstranite iz zaščitne folije. Tesni trak namočite v čisto posodico z urinom tako, da kaže puščica navzdol. Urin ne sme preseči oznake max na testnem traku. Testni trak držite v navpičnem položaju, namočenega v urinu vsaj 5 sekund. Testni trak položite na ravno nevpojno podlago ter začnite meriti čas. Ozadje testne in kontrolne regije se sprva obarva rahlo roza. Test lahko odčitate po 5. minutah. Ne odčitavajte rezultata po 10 minutah.

  Navodila za razumevanje rezultatov testiranja:

  NEGATIVEN: ko na testnem traku razberete samo 1 roza-vijolično črtico samo v kontrolnem (C) okenčku. V tem primeru v vašem urinu ni prisotnega hormona hCG in niste noseči. V kolikor bo vaša menstruacija v naslednjih 7 dneh še vedno izostajala, ponovite test nosečnosti z novim First Sign testom. Če bo test ponovno negativen, je priporočljiv posvet z zdravnikom glede izostanka menstruacije.

  POZITIVEN: ko na testnem traku razberete 2 roza-vijolični črtici, ena v testnem (T) okenčku in druga v kontrolnem (C) okenčku. V tem primeru je v vašem urinu prisoten hormon hCG in ste noseči. Priporočljiv je posvet pri zdravniku glede nosečnosti.

  NEVELJAVEN: ko se v kontrolnem (C) okenčku ne pojavi roza-vijolična črtica, četudi se črtica pojavi v testnem (T) okenčku. V tem primeru morate test ponoviti z novim testom.

  Opozorila:

  Ne uporabljajte po preteku roka uporabe odtisnjenega na zaščitni follji. Test shranjujte v suhem prostoru, pri temperaturi 4-30 stopinj C. Test je namenjen za domačo uporabo. Samo za zunanjo uporabo.

  Omejitve:

  Uživanje alkohola ima lahko vpliv na rezultate testiranj. Ne priporočamo uporabo testa po uživanju alkohola. Testiranje urinskih vzorcev ženske, ki je resnično šele na začetku nosečnosti in vsebuje nizke koncentracije hCG-ja, lahko pokaže negativen rezultat. V tem primeru priporočamo ponovno testiranje po 48. urah. V Primerih, ki so v testiranem urinu prisotne izredno visoke koncentracije hCG-ja (>300IU/ml), lahko pride do t.i Prozonovega efekta. V primeru suma nosečnosti je potrebno urin pred testiranjem razredčiti z vodo 1:1 in ponovno izvesti testiranje.  Skladno z drugimi diagnostičnimi postopki je potrebno rezultate testiranj evaluirati v luči ostalih kliničnih informacij in se pred nadaljnimi medicinskimi odločitvami posvetovati z zdravnikom za postavitev dokončne diagnoze nosečnosti.

  Pakiranje: First Sign Duo, 2 testna trakova

  Dodatne informacije

  Oblika

  Pripomoček

  Način / Mesto uporabe

  Nožnica, sečila

  Pakiranje

  2 testa

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “First Sign Duo test nosečnosti, 2 testna trakova”

  Morda vam bo prav tako všeč…