Canesbalance vaginalni gel, 5 ml x7 aplikatorjev

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Canesbalance vaginalni gel, 5 ml x7 aplikatorjev

13,81 

Canesbalance je vaginalni gel z aplikatorjem, ki se uporablja za zdravljenje simptomov bakterijske vaginoze, odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira rast koristnih bakterij v nožnici.

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 815453 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Canesbalance je vaginalni gel z aplikatorjem, ki se uporablja za zdravljenje simptomov bakterijske vaginoze, tako da ponovno vzpostavi ravnovesje pH-vrednosti, odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira rast koristnih bakterij v nožnici.

Gel vsebuje mlečno kislino, ki nevtralizira neprijeten vonj in znova vzpostavi normalno pH-vrednost v nožnici. Vsebuje tudi glikogen, ki zagotavlja hranila koristnim mlečnokislinskim bakterijam v nožnici in podpira njihovo rast.

Uporaba:

Uporabite 1 higienski aplikator dnevno, 7 zaporednih dni, tako da obrnite in odlomite končni jeziček aplikatorja. V ležečem ali sedečem položaju vstavite vrat aplikatorja v nožnico tako, da še ne čutite nelagodja. Aplikator stisnite in izpraznite vso vsebino. Priporočamo, da Canesbalance gel uporabite pred spanjem. Pojavi se lahko manjši izcedek, zato so lahko po uporabi gela koristni damski vložki, kar pa ne pomeni da zdravljenje ni uspešno.

Opozorila:

Samo za notranjo uporabo. Ne uporabljajte, v kolikor je aplikator poškodovan ali jeziček odlomljen. Ne uporabljajte po izteku datuma roka uporabe. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom. Ne uporabljajte kot kontracepcijsko sredstvo. Ne uporabljajte če poskušate zanositi, saj ne zagotavlja ugodno okolje za spermo.

Sestava:

Mlečna kislina, glikogen, propilenglikol, hipromeloza, natrijev laktat, voda pH 3,8.

Pakiranje: 7 aplikatorjev x 5 ml gela

Dodatne informacije

Pakiranje

5 ml

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Nožnica, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Canesbalance vaginalni gel, 5 ml x7 aplikatorjev”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

X
X