Caffetin, 12 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Caffetin, 12 tablet

4,73 

Caffetin tablete se uporabljajo za lajšanje blagih do zmerno hudih bolečin kot so glavobol, zobobol, migrena, nevralgija, ishalgija, mialgija, bolečina po operaciji in poškodbi in menstrualne bolečine.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 116424 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Caffetin tablete se uporabljajo za lajšanje blagih do zmerno hudih bolečin kot so glavobol, zobobol, migrena, nevralgija, ishalgija, mialgija, bolečina po operaciji in poškodbi in menstrualne bolečine. Zdravilo vsebuje učinkovini paracetamol propifenazon, ki delujeta analgetično in antipiretično, učinkovino kodein, ki deluje analgetično ter kofein, ki izboljša učinkovitost ostalih učinkovin v zdravilu.

Uporaba:

Za odrasle je priporočen odmerek 1 do 2 tableti enkrat do trikrat na dan (največji dnevni odmerek je 6 tablet).

Pri otrocih, starih med 12 in 18 let: 1 tableta enkrat do trikrat na dan. Kodeina se ne sme uporabljati pri otrocih, mlajših od 12 let, zaradi tveganje za opioidno toksičnost.

Opozorila:

Zdravilo Caffetin ni primerno za dolgotrajno zdravljenje. Trajanje zdravljenja je treba omejiti na 3 dni. Če se ne doseže učinkovitega lajšanja bolečin, je treba bolnikom/skrbnikom svetovati, da poiščejo nasvet zdravnika. Posebno je potrebna previdnost pri ledvičnih in/ali jetrnih bolnikih. V kolikor menite, da je učinek zdravila premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava:

Ena tableta Caffetina vsebuje 250 mg paracetaomla, 210 mg propifenazona, 50 mg kofeina in 10 mg kodeinijevega fosfata seskvihidrata.

Pomožne snovi: Magnezijev stearat, natrijev lavrilsulfat, natrijev karboksimetilškrob, brezvodni koloidni silicijev dioksid, povidon, kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, mikrokristalna celuloza, premreženi natrijev karmelozat, glicerildibehenat.

Pakiranje: 12 tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

12 tablet

Oblika

Tableta

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Caffetin, 12 tablet”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X