Aspirin migran 500 mg šumeče tablete, 12 šumečih tablet

Dodajte še za 33,49  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aspirin migran 500 mg šumeče tablete, 12 šumečih tablet

8,04 

Zdravilo Aspirin migran vsebuje acetilsalicilno kislino, ki lajša bolečine, znižuje zvišano telesno temperaturo in deluje protivnetno ter se uporablja za takojšnje zdravljenje glavobola pri napadih migrene z avro ali brez nje.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 020044 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Zdravilo Aspirin migran vsebuje acetilsalicilno kislino, ki lajša bolečine, znižuje zvišano telesno temperaturo in deluje protivnetno ter se uporablja za takojšnje zdravljenje glavobola pri napadih migrene z avro ali brez nje.

Uporaba:

Odrasli: Priporočeni odmerek za odrasle sta 2 šumeči tableti (1.000 mg acetilsalicilne kisline) naenkrat. Če napad ne popusti, lahko odmerek vzamete vsakih 4 do 8 ur. Največji dnevni odmerek je 6 šumečih tablet (3.000 mg acetilsalicilne kisline) in ga ne smete prekoračiti.

Šumečo tableto raztopite v kozarcu vode in popijte.

Zdravilo Aspirin migran jemljite po potrebi, dokler napadi ne minejo, vendar ne več kot 3 do 5 dni. Če simptomi vaše bolezni v 3 do 5 dneh ne minejo ali se celo poslabšajo, se posvetujte z zdravnikom, ker bo treba premisliti o drugi obliki zdravljenja.

Opozorila:

Zdravila ne uporabljajte:

– če se je po jemanju drugih podobnih zdravil (kot so salicilati in nesteroidni antirevmatiki) pri vas kdaj pojavil astmatični napad,

– če imate razjedo na želodcu ali dvanajstniku,

– če ste nagnjeni h krvavitvam,

– če imate hudo okvaro ledvic ali jeter,

– če imate hudo srčno popuščanje.

Jemanje zdravila Aspirin migran lahko pri otrocih in mladostnikih povzroči redek, a hud zaplet, imenovan Reyev sindrom, ki je lahko smrten. Zdravila Aspirin migran se ne sme uporabljati pri otrocih in mladostnikih.

Dokler jemljete zdravilo Aspirin migran NE PIJTE alkoholnih pijač, ker se ob sočasnem pitju alkoholnih pijač poveča nevarnost za krvavitve iz prebavil.

Zdravilo Aspirin migran spada v skupino zdravil, ki lahko zmanjšajo plodnost pri ženskah. Učinek po prenehanju uporabe zdravila izgine. Če poskušate zanositi in jemljete zdravilo Aspirin migran, naj bo odmerek čim manjši in trajanje zdravljenja čim krajše.

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je acetilsalicilna kislina. Ena šumeča tableta vsebuje 500 mg acetilsalicilne kisline.

Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so mononatrijev citrat (E331), natrijev hidrogenkarbonat (E500), brezvodna citronska kislina (E330), brezvodni natrijev karbonat (E500).

Pakiranje: 12 šumečih tablet

Dodatne informacije

Pakiranje

12 šumečih tablet

Oblika

Šumeča tableta

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aspirin migran 500 mg šumeče tablete, 12 šumečih tablet”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X