Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos, 50 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos, 50 ml

7,83 

Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos na naraven način odmaši nos pri prehladu, gripi ali alergijah. Primeren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta. Varen je za uporabo pri nosečnicah.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 735442Kategorije: , , Oznake: , ,

  Opis

  Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos na naraven način odmaši nos pri prehladu, gripi ali alergijah. Primeren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta. Varen je za uporabo pri nosečnicah.

  Namen uporabe:

  Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergije, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje sluzi ter oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje tako pri otrocih, kot pri odraslih.

  Kdaj in na kakšen način se uporablja?

  Aqua Maris®Hypertonic deluje kot naravni dekongestiv (odmaši nos). Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice s pomočjo osmotskega gradienta, s čimer zmanjša njeno otekanje in tako olajša dihanje skozi nos. Priporočeno je za uporabo pri osebah z zamašenim nosom in oteženim dihanjem pri prehladih, gripi in alergijah. Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano terapijo.

  Uporaba:

  Razpršite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan.Izdelek uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris®Classic pršilo za nos ali Aqua Maris®Baby pršilo za nos za vzdrževanje vsakodnevne higiene(izotonična morska voda).

  Po uporabi aplikator sperite in posušite.

  Sestava:

  Morska voda, prečiščena voda. Morska voda iz Jadrana je bogata ssolmiinoligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini, imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

  Opozorila:

  Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti.

  Pakiranje: 50 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nos, dihala, sluznica

  Oblika

  Pršilo

  Pakiranje

  50 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Aqua Maris Hypertonic pršilo za nos, 50 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…