Brezplačna dostava
nad 50 EUR
V znesek za brezplačno poštnino se ne upošteva vrednost ZDRAVIL BREZ RECEPTA.
Hitra dostava
1 - 3 delovne dni
Več različnih plačilnih metod
Mastercard, Visa, Paypal, Bančno nakazilo, Plačilo po povzetju

Izpostavljeno

anthelios

Najbolj prodajano

vichy deoLekarna Mačkovec vsakodnevno skrbi za izboljšanje in ohranjanje zdravja ter dobrega počutja naših strank. Na voljo je široka ponudba zdravil na recept in zdravil brez recepta, ki jih nudi tudi naša spletna lekarna.
Ker se stroka zelo hitro širi, Lekarna Mačkovec sledi njenemu razvoju, zato redno bogatimo ponudbo izdelkov. Tako lekarna poleg zdravil nudi tudi ortopedske pripomočke, prehranske dodatke, medicinsko tehnične pripomočke (pripomočke, ki se uporabljajo pri zdravljenju sladkorne bolezni, obvezilni material, merilnike krvnega tlaka, termometre in inhalatorje,…) ter preparate za nego doječih mamic, dojenčkov in otrok. Lekarna nudi tudi široko ponudbo vrhunske kozmetike, veterinarska zdravila, prehranske dodatke za športnike, izdelke za nego las, zob in ustne votline, izdelke za nego rok in nog. Lekarna je bogato založena tudi z dietetinimi ter diabetičnimi izdelki in zeliščnimi pripravki (čaji, tinkture).

O nas:

V Lekarni Mačkovec se zavedamo, kako pomemben je pogovor, še bolj pa nasvet, zato pozornost namenjamo tudi različnim lekarniškim storitvam, ki bogatijo našo ponudbo. Tako lahko v lekarni prisluhnete homeopatskim nasvetom in si izmerite krvni tlak, lahko pa nam prinesete tudi zdravila, ki jih ne uporabljate več. Strokovno vam bomo svetovali, kako varno uporabljati zdravila ter na kakšen način jih shranjevati, da bodo delovala optimalno. Tudi uporaba kozmetike ima svoje zakonitosti, zato predstavljamo načine njihove uporabe v živo. Na predstavitvah v lekarni Mačkovec tako spoznate najnovejše kozmetične izdelke, ki jih lahko pred nakupom tudi preizkusite. Lekarna vam ob predstavitvi podari brezplačen vzorček izbrane kozmetike.Lekarna na svoji spletni strani redno objavlja strokovne članke s področja ohranjanja zdravja in dobrega počutja, ki so dobrodošla tematika vsakogar, ki skrbi za svoje zdravje.Lekarna Mačkovec zaposluje devet farmacevtov. Z njihovimi strokovnimi nasveti in prijaznostjo boste po obisku lekarne še korak bližje dobremu počutju in zdravju.Dobrodošli v Lekarni Mačkovec!

Nov delovni čas

Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi poslovne reorganizacije, Lekarna Mačkovec do preklica odprta po naslednjem razporedu: PONEDELJEK – PETEK 900 – 1700 SOBOTA 830 – 1300 HVALA za razumevanje. Veselimo se vašega obiska!                                             […]

Preberite več
Zeliščna zdravila proti kašlju

Zeliščna zdravila proti kašlju

Zeliščna zdravila proti kašlju. Prehlad lahko spremljata dve vrsti okužb dihalnih poti: okužba zgornjih dihalnih poti, npr. rinitis ali sinusitis IN okužba spodnjih dihalnih poti, npr. bronhitis. V teh primerih je kašljanje pogosto simptom akutne okužbe zgornjih in/ali spodnjih dihalnih poti.

Preberite več
Luskavica

Luskavica

Z luskavico se spopada 2 do 4 % svetovnega prebivalstva. Luskavica je imunsko posredovana bolezen, torej bolezen, ki nima povsem jasnega vzroka in za katero je značilno vnetje, ki ga povzroča moteno delovanje imunskega sistema.

Preberite več