RibaMed Forte kapsule, 30 kapsul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
RibaMed Forte kapsule, 30 kapsul

16,94 

Ribamed Forte kapsule so prehransko dopolnilo z maščobnimi kislinami omega-3. Ribamed Forte kapsule vsebujejo EPK in DHK, ki imata vlogo pri delovanju srca ter prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi in k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 701808Kategorije: , ,

  Opis

  Ribamed Forte kapsule so prehransko dopolnilo z maščobnimi kislinami omega-3. Ribamed Forte kapsule vsebujejo EPK in DHK, ki imata vlogo pri delovanju srca ter prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi in k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

  Delovanje

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca. Koristen učinek na srce dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
  • DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi in k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka. Koristen učinek na trigliceride dosežemo z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK, na krvni tlak pa z dnevnim vnosom 3 g EPK in DHK.
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida. Koristen učinek na možgane in vid dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg DHK.

  Uporaba

  Običajni odmerek za odrasle je 1 kapsula na dan (za delovanje srca, možganov in vid) ali 3 kapsule na dan ( za vzdrževanje normalne ravni trigliceridov). Priporoča se, da jemljete kapsule Ribamed Forte po jedi.

  Prehransko dopolnilo je namenjeno zdravim odraslim osebam. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

  Sestavine in hranilna vrednost

  • ribje olje (bogato z EPK in DHK), želatina, glicerol, aroma, antioksidant: DL-α-tokoferol.
  sestavinev 1 kapsuliv 3 kapsulah% PDV
  Ribje olje1000 mg3000 mg/
      od tega omega-3800 mg2400 mg/
              od tega EPK420 mg1260 mg/
              od tega DHK320 mg960 mg/

  PDV (priporočen dnevni vnos) ni določen

  Pakiranje: 30 mehkih kapsul (44,4 g)

  Omega-3 je esencialna maščobna kislina, ki je vaše telo ne more proizvajati, zato jo morate dobiti s prehrano. Naravno jo najdemo v mastnih ribah, kot sta losos in skuša, kar pomeni, da je ustrezen vnos samo s hrano drag.

  Omega 3 maščobne kisline so esencialne maščobne kisline, ki imajo pomembno vlogo pri kardiovaskularnem sistemu in samem delovanju srca, vplivajo na naše možgane in vid, Evropska agencija za varnost hrane pa jih neločljivo povezuje tudi z zdravo ravnjo holesterola v krvi. Bistvene naj bi bile za normalno rast in razvoj otrok in živalskih mladičev.  Največ omega 3 maščobnih kislin najdemo v različnih vrstah rib in v samem ribjem olju, prisotne pa so tudi v drugih živilih. Dejstvo pa je, da morske hrane, posebej pa rib in ribjega olja ne obožujejo vsi. Četudi veljajo za najbolj zdravo meso, po njih ne posežejo vsi ljudje, zato je dobro, da vemo, kje vse še lahko najdemo omega 3 maščobne kisline.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Ustna votlina

  Oblika

  Kapsula

  Pakiranje

  30 kapsul

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “RibaMed Forte kapsule, 30 kapsul”

  Morda vam bo prav tako všeč…