Brezplačna dostava
nad 50 EUR
Hitra dostava
1 - 3 delovne dni
Varno plačilo
100 % varno plačilo
Več različnih plačilnih metod
Mastercard, Visa, Paypal, Apple Pay, Bančno nakazilo, Plačilo po povzetju

Izpostavljeno

dr bohm magnezij lekarna mačkovec

Akcije

vichy torbica lekarna mačkovec

Lekarna Mačkovec vsakodnevno skrbi za izboljšanje in ohranjanje zdravja ter dobrega počutja naših strank. Na voljo je široka ponudba zdravil na recept in zdravil brez recepta, ki jih nudi tudi naša spletna lekarna.

Ker se stroka zelo hitro širi, Lekarna Mačkovec sledi njenemu razvoju, zato redno bogatimo ponudbo izdelkov. Tako lekarna poleg zdravil nudi tudi ortopedske pripomočke, prehranske dodatke, medicinsko tehnične pripomočke (pripomočke, ki se uporabljajo pri zdravljenju sladkorne bolezni, obvezilni material, merilnike krvnega tlaka, termometre in inhalatorje,…) ter preparate za nego doječih mamic, dojenčkov in otrok. Lekarna nudi tudi široko ponudbo vrhunske kozmetike, veterinarska zdravila, prehranske dodatke za športnike, izdelke za nego las, zob in ustne votline, izdelke za nego rok in nog. Lekarna je bogato založena tudi z dietetinimi ter diabetičnimi izdelki in zeliščnimi pripravki (čaji, tinkture).

O nas:

V Lekarni Mačkovec se zavedamo, kako pomemben je pogovor, še bolj pa nasvet, zato pozornost namenjamo tudi različnim lekarniškim storitvam, ki bogatijo našo ponudbo. Tako lahko v lekarni prisluhnete homeopatskim nasvetom in si izmerite krvni tlak, lahko pa nam prinesete tudi zdravila, ki jih ne uporabljate več. Strokovno vam bomo svetovali, kako varno uporabljati zdravila ter na kakšen način jih shranjevati, da bodo delovala optimalno. Tudi uporaba kozmetike ima svoje zakonitosti, zato predstavljamo načine njihove uporabe v živo. Na predstavitvah v lekarni Mačkovec tako spoznate najnovejše kozmetične izdelke, ki jih lahko pred nakupom tudi preizkusite. Lekarna vam ob predstavitvi podari brezplačen vzorček izbrane kozmetike. Lekarna na svoji spletni strani redno objavlja strokovne članke s področja ohranjanja zdravja in dobrega počutja, ki so dobrodošla tematika vsakogar, ki skrbi za svoje zdravje. Lekarna Mačkovec zaposluje devet farmacevtov. Z njihovimi strokovnimi nasveti in prijaznostjo boste po obisku lekarne še korak bližje dobremu počutju in zdravju. Dobrodošli v Lekarni Mačkovec!
Nega atopijske kože

Nega atopijske kože

Razširjenost atopijskega dermatitisa se je od leta 1960 do danes povečala za 2,5-krat. Poleg tega, da je AD vse pogostejši, opažajo tudi, da je bolj rezistenten, saj ga je težje zdraviti, še posebej njegove hujše oblike. Nega atopijske kože – spodaj preberite naše nasvete glede ustrezne nege.

Preberite več
Sestavimo imunski sistem iz naravnih gradnikov

Sestavimo imunski sistem

Imunski sistem je odlično organizirana obramba, ki nas ščiti pred napadalci. Ti se skušajo v organizem prikrasti na najbolj pritajene načine. Le redko lahko točno določimo kako ali kje smo se okužili. Obrambnih linj je ogromno najbolj občutljive meje pa so sluznice in telesne odprtine. Imunski sistem ni mišica.

Preberite več
aloe vera lekarna mačkovec

Aloe Vera

Glavne aktivne sestavine gela aloe vere delujejo blažilno, protivnetno in mehčajo povrhnjico kože. Koža dobi pomembna hranila za rast zdravega tkiva in se hitreje celi. Aloje vera ima še eno izjemno lastnost: uničuje bakterije, ki se rade naselijo na poškodovani koži in povzročijo dodatno škodo.

Preberite več