Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel

14,46 22,04 

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g se uporablja za lajšanje bolečine in za zmanjševanje vnetja in otekline pri bolečih stanjih, ki prizadenejo sklepe in mišice. Na voljo v pakiranju 50 g ali 100 g.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 144560-ParentKategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Lokalno protivnetno zdravilo z dvojno koncentracijo učinkovine, ki zagotavlja do 12-urno lajšanje bolečine v sklepih. Je učinkovita pomoč pri bolečih in vnetih sklepih, okorelosti sklepov in pri zmerni do močni bolečini.

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g vsebuje zdravilno učinkovino dietilamonijev diklofenakat, ki spada v skupino zdravil, imenovanih nesteroidna protivnetna zdravila (NSAID). Izdelano je posebej za vtiranje v kožo in za povečanje prepustnosti kože. Zdravilna učinkovina prodira globoko v vneta tkiva.

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g se uporablja za lajšanje bolečine in za zmanjševanje vnetja in otekline pri bolečih stanjih, ki prizadenejo sklepe in mišice.

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g se uporablja pri:

– Odrasli in mladostniki, stari 14 let in več: poškodbah mišic in sklepov (npr. izvini, izpahi, modrice, bolečine v hrbtu, športne poškodbe), kjer hitro olajša bolečino, vključno z zmerno do močno bolečino, in pomaga pri okrevanju do normalnega delovanja ter tendinitisu (npr. teniški komolec), otekanju okrog komolca ali kolena.

– Samo za odrasle (18 let in starejši): blagih oblikah sklepnega vnetja (artritisa) kolena ali prstov.

Uporaba:

Za odrasle in mladostnike, stare 14 let in več: Na boleče mesto nanesite gel dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) saj zagotavlja lajšanje bolečine do 12 ur.

– Pred prvo uporabo odstranite pečat tako, da odvijete in odstranite zaporko, zgornji del zaporke nastavite na pečat, obrnete in odstranite pečat s tube.

– Narahlo iztisnite majhno količino gela iz tube in ga nanesite na boleča in otekla področja ter počasi vtrite v kožo. Potrebna količina je odvisna od velikosti bolečega in oteklega področja; količina uporabljenega gela, ki variira od velikosti češnje do oreha običajno zadostuje. Pri vtiranju gela v kožo lahko občutite rahel hladilni učinek.

– Razen, če z zdravilom Voltaren Emulgel 23,2 mg/g ne zdravite rok si morate, da bi se izognili naključnemu stiku zdravila z usti in očmi, po končanem vtiranju zdravila umiti roke.

Zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g ne uporabljajte več kot:

Odrasli in mladostniki, stari 14 let in več: dva tedna za poškodbe mišic in sklepov (npr. izvini, izpahi, modrice) ali za tendinitis

Samo za odrasle (18 let in starejši): tri tedne za bolečino pri sklepnem vnetju (artritično bolečino).

Daljše zdravljenje vam lahko priporoči vaš zdravnik. Če se bolečina in oteklina ne izboljšata v 7 dneh oziroma se celo poslabšata, se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila:

Zdravila ne uporabljajte:

– če ste alergični (preobčutljivi) za dietilamonijev diklofenakat ali katerokoli sestavino zdravila Voltaren Emulgel 23,2 mg/g.

– če ste alergični na druga zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje bolečine, povišane telesne temperature ali vnetja, kot sta ibuprofen ali acetilsalicilna kislina (učinkovina, ki se tudi uporablja za preprečevanje strjevanja krvi). Če niste prepričani, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom .Simptomi alergijskih reakcij na ta zdravila lahko vključujejo zasoplost ali težko dihanje (astma), kožni izpuščaj z mehurji ali koprivnico, otekanje obraza ali jezika in izcedek iz nosu.

– če ste v zadnjem trimesečju nosečnosti.

– če ste mlajši od 14 let.

– Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g je samo za zunanjo uporabo.

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

– Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je dietilamonijev diklofenakat. En g gela vsebuje 23,2 mg dietilamonijevega diklofenakata.

Pomožne snovi so butilhidroksitoluen (E321), karbomer, kokoilkaprilat kaprinat, dietilamin, izopropilalkohol, tekoči parafin (E905a), makrogol cetil stearileter, oleilalkohol, propilenglikol (E1520), parfum evkaliptusa in prečiščena voda.

Pakiranje: 50 g ali 100 g

Dodatne informacije

Pakiranje

100 g, 50 g

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Koža, telo, mišice, sklepi, hrbet

Količina

100 g, 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel”

Morda vam bo prav tako všeč…