Avene termalna voda

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Avene termalna voda

5,96 14,54 

Avene termalna voda s svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo. Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 204994-ParentKategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Avene termalna voda. Zahvaljujoč 40-letnemu potovanju skozi globine gorovja Cevennes se je termalna voda Avene obogatila z minerali in elementi v sledeh. Na koncu svoje dolge poti iz zemlje izvira bistra in čista. Temperatura vode je 25,6 °C. Edinstvena sestava Avene termalne vode je stalna ter ima dokazan biološki učinek. Nizka mineralizacija 266 mg/l suhe snovi botruje zmanjševanju draženja in občutku mehkobe. Ugodno visoko Mg/Ca razmerje (0,496) spodbuja stabiliziranje poškodovane epidermalne kožne bariere. Voda je bogata tudi s silikati, ki ustvarjajo zaščito na površini kože in povečujejo občutek mehkobe. Vsebuje tudi elemente v sledeh (baker, litij, mangan, stroncij, selen, cink…), ki vplivajo na celotno mineralno sestavo in biološko-farmakološke karakteristike vode. Potek proizvodnje je edinstven na svetu, saj obstaja prek cevi direktna povezava med izvirom in polnilnico. Voda se polni v sterilnih pogojih in se zaščiti z zaščitno ovojnico okoli izdelka, ki skrbi za bakteriološko čistočo med transportom do potrošnika. S stalno in nespremenljivo sestavo zagotavlja protivnetno delovanje, deluje proti draženju in pomirja kožo, ki je dokazano s številnimi kliničnimi testiranji.

  Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz, pri katerih pomirja vnetje ter zmanjšuje občutek srbečice, žarenja in zategovanja kože. Uporablja se tudi kot dodatek dermatološkim terapijam ter po dermatoloških kirurških posegih, po kemičnem pilingu, dermoabraziji in terapiji z laserjem. Zagotavlja enostavno in popolnoma varno čiščenje kože, zmanjšuje rdečico in vnetje ter pomaga pri celjenju.

  Uporaba:

  Avene termalna izvirska voda v pršilu rahlo razpršite po koži, počakajte 2 do 3 minute, nato preostanek nežno popivnajte z vatko.

  Opozorila:

  Pršilo je pod tlakom z dušikom (inertni plin). Lahko eksplodira, če se ga segreva. Hraniti odmaknjeno od vira tolpote, vročih površin, iskrenja, odpretega ognja in drugih vnetljivih virov. Prepovedano kajenje. Ne preluknjajte ali sežigajte pršilo, niti ko je prazen. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C.

  Sestava (INCI):

  Avene termalna voda, inertni plin dušik. Nizka mineralizacija 266 mg/l suhe snovi, optimalno ravnotežje Ca2+ in Mg2+, bogata s silikati 10,6 mg/l, velika raznolikost elementov v sledeh (baker, litij, mangan, stroncij, selen, cink…), pH=7,5 (nevtralen).

  Pakiranje: Avene termalna voda, 50 ml, 150 ml ali 300 ml

  Ostale izdelke Avene si lahko ogledate tukaj.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  150 ml, 300 ml, 50 ml

  Oblika

  Sprej

  Način / Mesto uporabe

  Obraz, telo, koža

  Količina

  150 ml, 300 ml, 50 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Avene termalna voda”

  Morda vam bo prav tako všeč…